0 oy
347 göst.
Diğer kategorisinde (193 puan) tarafından
Daha önce de paylaşmıştım, eşim temaslı olduğu için karantinadayız. İş arkadaşı bir bayan pozitifti. Dün bize de test yapıldı, ikimizinki de negatif çıktı. Eşimin birlikte, aynı arabada gidip geldiği iş arkadaşı ise pozitif çıkmış. Bayanla teması yok diye korkmamıştık, negatifi görünce çok sevinmiştik ama diğeri pozitif çıkınca üzüldük. Hem onun adına üzüldük hem de aynı arabanın içinde sürekli birlikte gidip geldiler diye. Bizim negatif ama pozitife dönüşür mü acaba? Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Hala çıkmadı odadan. 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maalesef çıkıyor kayinpedrim ilki negatifti Ama 2 gün sonra tekrar yapti pozitif oldu
tarafından
Inanin eşimle kavga edecek dereceye geldiler anca yaptilar adam yürüyemiyirdu bitik haldeydi zor bela yaptılar
(193 puan) tarafından
Ne günlere kaldık ya. Canım son olarak bir şey daha sorayım, 184'ü mü arayıp çağırdınız 2.kez?
tarafından
2. Test hastanede yapıldı cnm arayinca gelmiyorlar biz acile gittik çünkü arayinca evinizde kalin diyip durdular negatif iste falan filan
(193 puan) tarafından
Anladım canım, çok teşekkür ederim.
tarafından
Rica ederim geçmiş olsun insallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hemen belli olmaz 2 gün sonra pozitif olabilir benim karantinam yeni bitti eşim negatifti 11 gün sonra yaptırdı yine negatif oğluma da geçmedi şükür ama ben erken fark ettim hemen ayırdım odamı kayınpeder oldu şimdi bizim 13.günümüz ama benle temaslı değildi o başka yerden kaptı kaynanam da kötüymüş bi oda da kalıyor ama test yapmadı o daha 
0 oy
tarafından
Post üste Dursun canım 
(193 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım :)
tarafından
Rica ederim ortmenim ☺️
0 oy
(396 puan) tarafından
ya bisey sorucam bu karantinaya devlet mi aliyor yoksa kendinz mi evde kaliyorsnz benim kaynım şuan pozitif ve lalabalk bi aile ve hepside dsarda geziyor o kadar arayp şikayette ettim  kimse gelmedi
(6,920 puan) tarafından
Yok artık ya cidden.mi
(396 puan) tarafından
aynen aradm şikayt ettim ama hepsi normal hayatina devam ediyor devlet karantina filn vermedi şok oldum 10 kişilk aile her biri bi yerde hepside temasli
(193 puan) tarafından
Devlet aldı canım. Pozitif çıkan bayan temaslı olduğu kişilerin adını vermiş, direkt düştü sisteme karantina diye
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Bilmiyorum cnm ama abim de pozitif çıkmış belirti olacak mı bi ona dikkat edin bnce belirti yoksa negatif kalır ins
0 oy
tarafından
Bir daha test yapım inşallah negatiftir

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,022 soru

24,395,158 cevap

349,677 kullanıcı

...