0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde (227 puan) tarafından
Kızlar 11 aylık bi kızım var doğum yapmadan önce kızkende kadınken de hep erken adet olurdum 15 \ 20 günde bir adet olurdum kistim varmış kötü huylu o yüzden bebeğin olmaz dediler tedaviyle çok şükür bebeğim oldu adetlerim az da olsa düzene girmişti fakat bu kez 10 gün geciktim gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce kistten ötürü adetim ğeçikmiş olabilir mi yoksa hamile olup testte mi çıkmadı bilemedim. Böyle bi durumu yaşayan veya duyan var mı? Biraz uzun oldu kusura bakmayın :) 

7 Cevaplar

0 oy
(318 puan) tarafından
Ben yaşadım.  Doktor emzirdigin sürece korunuyorsan adetin gecikirse korkma dedi hamile kalmazsın.  Test yaptım negatif bir haftadan sonra adet gördüm.  Doktor sütten açana kadar da adet gormeyebilirsin aklında bulunsun dedi 
(318 puan) tarafından
Benimde 6 aylık ama olsaydı illaki testte belli olurdu . Bikac gün sonra kan ver bize de haber et :)
(227 puan) tarafından
Çok sağol canım benim ya içime bu serptin sanki yarın gider verrim kan testi nolcak ki haber ederim :) çok sağol Rabbim evladını inşallah hayırlı evlat etsin seni ona onu sana bağışlasın amin :)
(318 puan) tarafından
Amin cümlemizi canim . Yani bende senin gibi çok tereddüt etmiştim çok doktorlara sormuştum en büyük istanbul doktoruna bile sordum yani düşün.  Allahın izniyle hamile değilsin
(227 puan) tarafından
Hakkımızdan hayırlısı inşallah çok sağol canım benim
(318 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post üste dursun canım 
(227 puan) tarafından
O nasıl oluyo
tarafından
Yani posta cevap verip üste kısma cikariyorum orda daha çok görülüp cevap veriliyor
(227 puan) tarafından
Peki çok teşekkür ederim :)
0 oy
(128 puan) tarafından
Benimde kistim vardi bebegim bie türlü  kanala inmiyor  rahim açılmıyordu  tam 9 ay boyunca  neler cektim bir ben bir Allah biliyor
(227 puan) tarafından
Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah hayırlı evlatlardan eylesin yavrularımızı :)
0 oy
tarafından
Post yukarı çıksın 
(227 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim :)
0 oy
(45,022 puan) tarafından
Postun uste ciksin
(227 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim :)
0 oy
tarafından

Gunaydin gecmis olsun eger istyosan Allah yeniden nasip etsin bebek.:)

Sadece dikkatimi ceken neden kizken  de kadinkende  diye bir ayrim  varki, insanlarin disisine kadin ,eriline  de erkek Denir. 

(227 puan) tarafından
Kuzum Allah razı olsun yok şuan bebek istemiyorum daha küçücük bi kızım var daha sonra inşallah :) sorunu da cevaplayayım hemen kızken ve kadınken demek istediğim yani özür dilerim ama eşimle ilişkiye girmeden önce ve kadın olduktan sonra demek istemiştim bazı doktorlar evlen düzelir adet düzensizliğin kalmaz diyorlar ya yani bana demişlerdi o yüzden o ayrımı da yapayım dedim :)
0 oy
(227 puan) tarafından
Kızlar hiç bilgisi olan yok mu  

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 142 göst.
10 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cane21 (10 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 431 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
24 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerparemm (740 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 190 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (956 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,721 soru

23,669,524 cevap

309,461 kullanıcı

...