İyi geceler kizlar eşimin aylesi çok küfür ediyo üç yaşında oğlum var şimdi kiza hamileyim ve kaç kere uyardım küfür etmeyin die ama anlayana sürekli bı kavga bı küfür bı insan kahvaltıda yemekte küfür edermi ya ben yemin ederim aylemde hiç görmedim böyle kaldiki babam kiyamazdi rahmetli anneme lan demeye bunlarda utanma evlatları analarina baabalarins küfür ediyo kayın peder kaynanamaa küfür ediyo kaynaanam daa hem evlat laarina küfür ediyo hem kocasına bide su4ekli bedua evin içinde ne huzur var ne bişi ben çocuklarımı böyle büyütmek istemiyorum terbiyeli edepli olsunlar sonuçta öbür tarafta bunların hesabı sorulacak ana babaya bn çocuğumu gondermesem içim yaniyo sonucta nene dede ama kötü ogrenmesim diyorum ne yapacağımı şaşırdım bana karşı çok iyiler allaahh var ne istesem yok demezler pazara gitmem ne alırlarsa banada alırlar bı küfür olayı var bide dört yıl önce bir buçuk aylık evliyim bir bilezigimi aldılar kaçtır eşim istedi vermediler üç ay boyunca konuşmadık neyse dedim şeytana uyma dedim vermeyin bileziği helali hoş olsun dedim hiç kızmadım saygıda kusur etmedim huzurum bozulsun istemiyorum oğluma kayın validen isim koydu tmm dedim şimdi kiza hamileyim annem koysun dedim sonuçta onunda torunu elif olsun diyo annem kaynanam da illa burun sokacak ya oda tuturmus su ismini de koyun bende Elif'in arkasına suyu sevmiyorum bide saygısızlık onun 4 evladı var da ucu bekar ama dusunmuyo işte siz olsanız ne yapardınız kizlar bı akıl verin bu arada uzun oldu hakinizi helal edin nolur