0 oy
522 göst.
Aile kategorisinde (3 puan) tarafından
İyi geceler kizlar eşimin aylesi çok küfür ediyo üç yaşında oğlum var şimdi kiza hamileyim ve kaç kere uyardım küfür etmeyin die ama anlayana sürekli bı kavga bı küfür bı insan kahvaltıda yemekte küfür edermi ya ben yemin ederim aylemde hiç görmedim böyle kaldiki babam kiyamazdi rahmetli anneme lan demeye bunlarda utanma evlatları analarina baabalarins küfür ediyo kayın peder kaynanamaa küfür ediyo kaynaanam daa hem evlat laarina küfür ediyo hem kocasına bide su4ekli bedua evin içinde ne huzur var ne bişi ben çocuklarımı böyle büyütmek istemiyorum terbiyeli edepli olsunlar sonuçta öbür tarafta bunların hesabı sorulacak ana babaya bn çocuğumu gondermesem içim yaniyo sonucta nene dede ama kötü ogrenmesim diyorum ne yapacağımı şaşırdım bana karşı çok iyiler allaahh var ne istesem yok demezler pazara gitmem ne alırlarsa banada alırlar bı küfür olayı var bide dört yıl önce bir buçuk aylık evliyim bir bilezigimi aldılar kaçtır eşim istedi vermediler üç ay boyunca konuşmadık neyse dedim şeytana uyma dedim vermeyin bileziği helali hoş olsun dedim hiç kızmadım saygıda kusur etmedim huzurum bozulsun istemiyorum oğluma kayın validen isim koydu tmm dedim şimdi kiza hamileyim annem koysun dedim sonuçta onunda torunu elif olsun diyo annem kaynanam da illa burun sokacak ya oda tuturmus su ismini de koyun bende Elif'in arkasına suyu sevmiyorum bide saygısızlık onun 4 evladı var da ucu bekar ama dusunmuyo işte siz olsanız ne yapardınız kizlar bı akıl verin bu arada uzun oldu hakinizi helal edin nolur 

8 Cevaplar

0 oy
(1,241 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum küfürbaz aile ilede çok zor gerçekten. Esin senin arkadanda değil mi desin annesine karışma diye. 
(3 puan) tarafından
Çok şükür eşim arkamda kaç kez söyledi ama nerde iki dk duruyo sonra yine küfür bende anlamadım
-Reklam-
0 oy
(372 puan) tarafından
Bu sefer annemin istediğini koyardım eşin ne diyor bu duruma 
(3 puan) tarafından
Eşim çok istiyor karismiyo koysun dio ama kaynanm utanmadan sürekli burun sokuyo napsam bilemedim
(372 puan) tarafından
Hiç tınlama kaynananı eşinde istiyorsa zaten büyüklük yapıp birincinin ismini koymuşsun
0 oy
tarafından
Senin yine ailesi ediyomus benim esim surekli kufur ediyo canm.isim konusundada kendin ne istiyorsan onu koy evlat senin sen doguruyorsun emegi sen veriyorsun
(3 puan) tarafından
Bende öyle diyorum ama evet o yönden eskiden eşimde edermiş küfür benimle evlendiği gün karşıma aldım konuştum ben aylemden böyle görmedim burası senin aylenin evi değil küfür etmiceksin dedim çok şükür bıraktı oda çok dikkat ediyo
tarafından
Ah ah kac konustum kac ettim canm kesinlikle 1 gr duzelmiyor.ne ana ne baci kaliyo inan bende artik dayanamiyorum kendi anan bacin deyip geiyorum onu bile normal söz gibi karsiliyo
(3 puan) tarafından
Ay allaahh sabır versin bacım senin işinde zor ben hiç tahamulum yok ev içinde kufure kayın valide gol edince fazla kalmıyorum çok çok bir iki saat o kadar allaahh sabır versin cnm ya
tarafından
Aminnn
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım. 
(3 puan) tarafından
Allah razı olsun teşekkür ederim cnm
tarafından
Senden de canım ☺️♥️
0 oy
(662 puan) tarafından
Cnm benm eşim aileside oyle kayinpedr pek etmez ama kaynanam belalti konusmayi çok sever ilk evlendık esimin amcasına gittik adamin 2 lafından biri kufur alışkanlik olmuş artk ama banada yanliş gelıyo ama onlara normal geliyo artk. Isim olarakda senle ayniyz oglumu kaynanam koydu koymak istemedim hç ama ben karar veremeyince mecbur kaldık ikinciyede şunu koyun uyumlu olur demeye başladi yok ddm ikinciyi ben koycm isim koymaya meraklıysan 1 tane yap koy ddm sustu :D ikinciyi kendi annemle birlıkte koyduk
(3 puan) tarafından
Ay gozumsun aynı durumun içindeyiz yeminle bel atı bırak artık herşey meydanda bu kadar geniş olunmaz birde sadece ayle içinde yada sadece kadın kadının yanında olsa neyse dicem gene ama bunlarda oda yok yabancida olsa yine bel altı konuşmaları öğrendim artık isim evet aynı şeyi yaşıyoruz ilk oğluma Erdal efe koydu isim.erdal kayın pederin ismi efeyide öylesine koydu şimdi anneme dedim sen koy annem kız için elif olsun dedi kaynaanam da tuturmus su isminide koyun arkasına hadi bı oğlu olsa yine tmm derim ama eşim hariç üç bekarı var da yine koyar bazen anlayamıyorum garezdenmi yoksa huyumu böyle bunların die allahimmm sabır versin bizlere cnm
(662 puan) tarafından
Buyuk eltimin kızı olmus ilk torun dye kaynanam koymuş sonra ikinci erkek oldu eltim ben koycm dedi koyduda diger eltimin 2 oglu var onada dediler şu ismi koy yada yanina koydiye o dinlemedi kendi istedgini koydu onun çocuklarina hep soguk davranirlar benmde ogluma koydular tamam çok severler ama ayrim yapmalari yanlis kizıma da cok karıştılar ama ben koycam diye direttim saolsun esim de karışmadı . Benim annem hıç karışmaz 4 kardesiz şu ismi koyun dememiştir çocuk sizin ben karışmam der her zaman bilmiyorum ya hep kaynana kötu kendi annemiz mi iyi dicem ama durum böyle olunca kendi annem daha anlayısli ve kufure bel alti muhabbete karsidır ayıp gelir kadin kadına da olsa konuşmaz kaynanam 5 vakit namazinida kıliyo rabbim kabul eder inslh
(3 puan) tarafından
Rabbim geçim sağlıgi versin cnm gerçekten neden hep kendi annemiz hep anlayışlı Kaynanalar hep karisiyo anlamam bn amannn ne diyelim hayırlısı gecinicez mecbur
0 oy
(21,427 puan) tarafından
En nefret ettiğim şeydir küfür 

Hatta eşimle ilk görüşmemizde küfürden nefret ettiğimi asla duymak istemediğimi söyledim 

2 yıl oldu duyamadım hala şükür 

Rabbım sanada sabır versin canım 
(3 puan) tarafından
En güzelini yapmışsın boşuna denmiyor illa edep illa edep die bende ilk evlendifim gün eşime dedim burası annenin evi değil küfür edemesin dedim çok şükür 4 yıldır duymadım allaahh geçim sağlığı versin cümlemize yoksa ahlaksız insanla başa cikmak zordur
(21,427 puan) tarafından
Amın canım aynen öyle valla
0 oy
tarafından
Benim kaynımla kayınpederim de kaynanam da öyle afedersin mesela bir şey olur kaynanam derki çok ta s.kimde der mesela sürekli ama

Kaynimda kim olursa olsun **.na kodugum der mesela bunu kayınpederim de çok kullanır ineğe kızar ineğe bile öyle küfür eder köpeğe kızar köpeğe öyle küfür eder Allahtan benim esim öyle biri değil 
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım :(

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 618 göst.
28 Kasım 2019 Aile kategorisinde Mel (23 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 444 göst.
2 Ekim 2021 Aile kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,509 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,405 göst.
28 Mayıs 2019 Aile kategorisinde ❤️Asya'nın Annesi❤️ (1,431 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 443 göst.
7 Nisan 2023 Aile kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu

407,868 soru

12,245,388 cevap

37,058 kullanıcı

...