Kızlar merhaba. Biz şimdi bi 6 7 ay önce kendi evimizi aldık. Ama ev 2+0 ve odaları çok küçük artı benim mobilyalarım çok kaba. Neyse şimdi işin içine çocuk girdi. 2 aylik hamileyim yatak odasında bebek beşiği koyacak yer yok. Zaten çocuk odası da yok. Mutfak küçük hemen kapı girişinde onu biraz boleyim dicem bolunmeyecek kadar küçük. Çok zor bi durumdayım. Bunu eşime dedim beşiği koyacak yer bile yok. Konumu iyi eşimin iş yerine yakın. Site içinde ama çok küçük. Eşim de gitmiş satılığa çıkarmış sahibindene koymuş. Yuksek ihtimalle satılırsa kiraya geçecez. Sizce ben eşime diyip ilani kaldırayım mi yoksa kira da mı oturalim. Akıl verin bana
Kendi evinde otur tabiki eşya icin kirada oturulur mu kendi evin oldunda 2 oda yeter de artar boyke her ay kira ver ver sonu gelmiyor senede 12 milyar azmi
Eşim memur canım kiradayiz, çok kötü kira emin ol. Mesela bu eve yeni oturduk ev sahibi satmaya karar vermis eve adam getirmeye kalkti, daha dört aydir burdayiz. Esim de sinir oldu bi de yeni yapılan evler var onlari bekliyorduk oraya tasincaz. İlk evime de sürekli birini getiriyordu ev sahibi ,ayni satmak istiyormuş. Bi evimin sahibi teyzeydi çok pimpirikliydi. Duvara bir sey asamadim, bantlarla astim izi kaldi düştü falan. Çıkarken boyattık zaten. Taşınınca esyalarda eve uymuyor. Mesela şimdi tasincaz halı alicaz eve uygun. Bu inşallah son taşınma olur. Bir de kendine ait bi yer olmadığı için sahiplenemiyorsun, ben evlendigimden beri pek bi sey almadim eve dekorasyon falan. Şimdi bu evde uzun oturcaz gibi inşallah, bi de artık ben de istiyorum evime bi seyler yapiyim, alıcam bi şeyler. Griye boyucaz duvarı da. Eşim söylemeden yapcam dedi sonra aynı sekilde teslim ederiz.
Eviniz ufakmis ama, mobilyayı değiştir istersen, kendi evi gibi yok insanın. Bebeği de ayrı odaya koyarsın ben yanıma bilerek almadım. Aynı odada olması gerek diye düşünme. Hayırlı olsun canim hakkında
1,493,351 soru
24,400,044 cevap
350,071 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın