Kızlar benim liseden bir arkadaşın tutturdu size geleceğim diye birkaç gün oyaladın virüsten dolayı kimseye kabul etmiyoruz tatlı bir dille söylemek istedim anlamadıml bir baktım mesaj atmış ben çıktım diye Neyse geldiği zaman baktım ağzında maske yok rahat rahat içeri girdiği gibi Elini yıka dedim duymadı beni duymamazlıktan geldi hemen bebeğimi kaldırdı 2 dakika sonra ben onu emzireyim diyip elinden aldım oğlu bir buçuk yaşında durmuyor bir baktım bebeğimi kaldırmış beşiğinden kendi oğlunu koymuş içine bebeğimi de koltuğa indirmiş bebeğim daha 2 aylık prematüre bebek neymiş bebeği beşik olmadan uyumuyormus saat 3'te geldi Gece saat dokuz buçuğa kadar kapalı bir insan saçı açık geziyor evin içinde işim Her an gelebilir bu arada çocuğu evin anasını ağlattı camlara TV ünitesi üstündeki her şeyi yere attı kalkıp yerinden bir bakayım demedi Bir de eşim eve geldi çıkmış kapıya eşime ismiyle hitap ediyor nasılsın iyi misin diyor ve eşimi tanımıyor Bana diyor ki Eşine söyle gelsin yanımızda otursun Sebep ne dedim oğlum babasına gidiyor oğluna diyor ki sen de git arkasından Sen de git bana diyor ki eşim bizim için bir şey diyor mu eşyaların çok güzel arabaya bindik onu götürmek için çok sorumsuz bir kadın eşimin yanında bana diyor ki Sen çocuğu soğuğa çıkarıyorsun oda oda gezdirmiyorsun Evin çok güzel Ben rezil olmuşum falan Sizce bu ne yapmaya çalışıyor eşim kaportacı Zavallı adam saat dokuz buçuğa kadar dükkanda Üstü başı yağ içinde bekledi Sırf o gitsin eve gelsin diye
Vallahi ben bile gıcık oldum.
412,380 soru
12,414,439 cevap
44,964 kullanıcı