0 oy
1,130 göst.
Diğer kategorisinde (613 puan) tarafından

Kızlar benim liseden bir arkadaşın tutturdu size geleceğim diye birkaç gün oyaladın virüsten dolayı kimseye kabul etmiyoruz tatlı bir dille söylemek istedim anlamadıml bir baktım mesaj atmış ben çıktım diye Neyse geldiği zaman baktım ağzında maske yok rahat rahat içeri girdiği gibi Elini yıka dedim duymadı beni duymamazlıktan geldi hemen bebeğimi kaldırdı 2 dakika sonra ben onu emzireyim diyip elinden aldım oğlu bir buçuk yaşında durmuyor bir baktım bebeğimi kaldırmış beşiğinden kendi oğlunu koymuş içine bebeğimi de koltuğa indirmiş bebeğim daha 2 aylık prematüre bebek neymiş bebeği beşik olmadan uyumuyormus saat 3'te geldi Gece saat dokuz buçuğa kadar kapalı bir insan saçı açık geziyor evin içinde işim Her an gelebilir bu arada çocuğu evin anasını ağlattı camlara TV ünitesi üstündeki her şeyi yere attı kalkıp yerinden bir bakayım demedi Bir de eşim eve geldi çıkmış kapıya eşime ismiyle hitap ediyor nasılsın iyi misin diyor ve eşimi tanımıyor Bana diyor ki Eşine söyle gelsin yanımızda otursun Sebep ne dedim oğlum babasına gidiyor oğluna diyor ki sen de git arkasından Sen de git bana diyor ki eşim bizim için bir şey diyor mu eşyaların çok güzel arabaya bindik onu götürmek için çok sorumsuz bir kadın eşimin yanında bana diyor ki Sen çocuğu soğuğa çıkarıyorsun oda oda gezdirmiyorsun Evin çok güzel Ben rezil olmuşum falan Sizce bu ne yapmaya çalışıyor eşim kaportacı Zavallı adam saat dokuz buçuğa kadar dükkanda Üstü başı yağ içinde bekledi Sırf o gitsin eve gelsin diye :angry:

49 Cevaplar

0 oy
(596 puan) tarafından
Gorusmek.istemediginizi soyleyin habersiz gelirsede kapiyi acmayin soyleyin musait degilim esim izin vermiyor gorusmemize gibi seyler soyleyin dahada gelmez sana yarardan cok zarari.olan birini niye evne aliyorsunki 
-Reklam-
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Yorumları okudumda kadın resmen çekil yerine ben oturuyom demiş sana üstü kapalı. Dikkat etmen lazım böylesi evine büyü bile yapar Allah muhafaza. Engelle birdaha görüşmek istemediğini söyleyip bence
0 oy
(15,906 puan) tarafından
Kocana göz koymus olmasın. Yavaş yavas ayağıni eve alıstıriyor. Istemiyorum gelme de.
(613 puan) tarafından
Koydu zaten Eve gittikten sonra bana diyor ki eşin benim hakkımda ne dedi
(15,906 puan) tarafından
Normal kadinlar evde erkek varken misafirliğe bile eşsiz gelmezler. Bence bu kadinın ayağını kes evinden yoksa erkektir ilgi gösterene ilgi duyar.
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Böyle insana kibar olmayacaksın ya anlamıyolar. Senin için önemli olan bebeğin istemiyorum de gelmiş oğluna bak de ne bileyim ben öyle yapardım. Tamam cocugu da küçük beşiksiz uyuyamıyosa bi yere gitme oglunu düşün. Değişik insanlar ya
0 oy
(592 puan) tarafından
Valla gece evinize siz uykudayken gelse şaşırma yani 
0 oy
(1,712 puan) tarafından
sen iyi dayanmssn ben evden kovardim bee
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Bu ne rahat insan yaa .bence bir daha gorusme.esin benim icin ne dedi ne demek.yuva yikmayami gelis.en iysi bir daha yuz gosderme
0 oy
(505 puan) tarafından
Kovarim yerinde olsam valla bi tane bile arkadas yapmiom kndime ne kimse gelir ne kimse giderim 
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Ayyy ben bile sinir oldum ha okurken
0 oy
(2,076 puan) tarafından
Arana mesafe bırak canım, düşünüp diyebilir canım eşin kaçta geliyor, onun gelmesine yakın çıkar, usul böyledir.. Arkadaş çevrem yok şükür, amca kızı, hala kızı, dayı kzı, teyze kızıdır arkadaşlarım, eşimde onların eşleriyle samimi, ailecek gelir giderler, kız kardeşime giderken bile bu denli rahat değilim, 
0 oy
(590 puan) tarafından
Boyle insanlar arkadaslik etmem rve dahi sokmak boyle insandan zarardan baska bisey gelmez 
0 oy
(135,895 puan) tarafından
Engelle fazla muhattap olma
0 oy
(11,925 puan) tarafından
Tam bir yuva yıkcı bacım bu haberin olsun. Sen uygun bir dille görüsme bunla yada baktın anlamıyor bul bir sebep patlat kavgayı yuvadan onemli degil ya
0 oy
tarafından
Böyle insanların şerrinden Allah azze ve celle bizleri korusun. başına bir şey gelmeden önce vah vah tüh tüh demeden önce bu kadına karşı gardını al. 
0 oy
tarafından
Kanka manyak karı hee arana mesafe koy 
0 oy
tarafından
O nasil insan oyle diyesim geldi mesafe falan koyma direk alakayi kess bencd
0 oy
(2,460 puan) tarafından
Valla canım annemin arkadaşı duldu ama kızı babamı çok severdi keşke benim babam olsa falan derdi kadın da gece yarilarina kadar otururdu bizde megerse babamda gozu varmis buyu de yapmis anneme. Annemle babam çok kavga ederdi çok şükür büyü bozuldu annem de arkadaşligini kesti. Bence sen de bi daha görüşme ben bile işkillendim 
0 oy
(782 puan) tarafından
Benimde arladasim var boyle eşimi gorunce değisiyor tavirlari konusmalari.ama esim hic sevmiyor oyuzden esiyle beraber davet etmiyoruz omzn kendi esinin yaninda bile hareketleri bi tuaf degisik insanlr 
0 oy
(5,570 puan) tarafından
Çok fena sinir oldum.  Sorumsuz insanlardan nefret ediyorum 
0 oy
tarafından
Tehlikeli bir kadın

Öylelerine kapıyı açmamak lazım geldiği gibi geri dönsün

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 38 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 310 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde S.Polat (154 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 188 göst.
26 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde YAVRULARIMM (2,589 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 330 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde &Alya& (502 puan) tarafından soruldu

412,496 soru

12,418,788 cevap

45,124 kullanıcı

Kategoriler

...