0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
YasadiginI deneyimleriniz varmi

17 Cevaplar

0 oy
(306 puan) tarafından
Büyü diye birşey var zaten canım.. Ama yapanda yaptıranda dinden çıkıyor.. Rabbm korusun onun için bol bol felak nas okumak lazım ve evi sirkeli suyla silmek lazım
-Reklam-
0 oy
(195 puan) tarafından
Ben inanıyorum çok da tanık olduğum olaylar var geçmişte en küçük amcama büyü yaptılar büyü öylesine kuvvetli ve kötüymüş ki neler yaptıysalar bozamadılar bir türlü en son büyünün etkisiyle tandırda boynuna ip dolayıp intihar etti 
tarafından
Kız tüylerim diken diken oldu ya tövbe estağfurullah benim ablam da cinlere karıştı evini yakmaya kalktı zor kurtardik kendini öldürmeye kalktı halıları filan evden çıkarıp atmış koltukları yerlerinden kaldırmış tek başına ayy tövbe yarabbim çok kötü çokkkk
(195 puan) tarafından
Öyle walla ve ben hemen hemen çevremdeki herkesten bekliyorum büyü yapan çok
0 oy
tarafından
Inanaiorm çünkü anneme ve yengeme yapmislardi gozlerimle gordum hallerini
0 oy
tarafından
Ben inanırım allah ol demedikce hiç bir şey olamz lakin var olduğunu yapıldığını biliyorum instagramda bile alenen çalışan büyücüler var allah ıslah etsin 
0 oy
(712 puan) tarafından
Evet inanıyorum kapımızın önüne domuz yağı dökülmüştü inanamayıp üstünden geçmiştik babamla ama Allaha şükür düzeldi aramız artık 
(29 puan) tarafından
Merhaba eski post ama aynı dert basimda siz nasıl kurtuldunuz
0 oy
(579 puan) tarafından
Büyü var ki büyük günahlardan sayılmış ama çevremde öyle bir şey görmedim inşallah görmem de
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Yapanlar var malesef 

ALLAH AFFETSİN 
0 oy
(28,777 puan) tarafından

Inanirim ve cokta korkarım.

0 oy
tarafından
Var evet ama rabbim bizleri karsilastirmasin 
0 oy
(263 puan) tarafından
İnanırım tabi var. 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Evet bana yapılmıstı kendim de evde buldum buyuyu 
0 oy
tarafından
Ben değilse eltime yapmışlar domuz yağı sürmüşler bazasinin altına ve o başağı değiştiğine kadar eşiyle araları kötüymüş sürekli kavga ediyorlar eltim kuran okununca bağırıp çağırıyor muş eve girmek istemiyor muşum evden kaçmaya çalışıyor muş sonra bir hocaya gitmişler hepsi geçmiş gitmis şimdi iyi kocası ile aralarında bir şey yok namazını kılıyor kuranini okuyor 
0 oy
tarafından
Evet canim eşimin teyzesinin oğlu bi  dugunde akrabasinjn kizini gorup sevmiş kızda onu ama Öyle seviyorlarki anlatamam kizin babası vermem ben kızımı dedi çünkü akrabalardı adamda akrabaya vermeye gönlü yok üç sene böyle geçti en sonda evlendiler düğünün ertesi günü oğlan hastalandı kızdan uzaklaştı kızda öyle zaten bir hafta sonra babasinin evine gitti o çok seven oğlan iki günde nefret etti ben neden evlendim bu kızla niye böyle bisey yaptım dedi meğer kiz tarafı bağlama büyüdü yapmışlar ve düğün günü bozuldu oğlan şimdi nefret ediyor bizde çok şaşırdık hatta oğlan kafayı yiyecekti hocaya falan götürdüler öyle duzeldi
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Benim başima geldi canim eltim yaptirmiş eşimle bizi ayirmak için kendi kocasi iciyodu eve bakmiyodu evlenmeden once benim esim bakarmis nisanliykenden beri sürekli yaptirmis yine yaptirmis basaramiyo cünkü ben evimi sirkeyle silerim duasiz uyumam yasin okurum sürekli cok şükur
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Yok agzima almam öle şeyleri
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Var zaten ama yapaninda yatacagi yeri yok
0 oy
(3,275 puan) tarafından

ben esimle tanismadan önce ki sevgilisi yapmis yapmadan once öylesine çıkıyordum sevgim yoktu ama bir anda deli gibi sevmeye başladım onsuz duramamaya başladım evin önünde tuğla duvar vardı yumruklayarak o duvarı bile kırdım eve gelmemeye başladım ozaman annemler bi şeylerin ters gittiğini anladı dedi onların orada bi hoca var oraya götürmüş arkadaşları orda büyü var kız annesiyle beraber yapmış demiş hatta kız gülüp sen benden ayrılamazsın filan diyormuş büyü bozulunca benimki ayrılmak istediğini söylüyor kız nasıl olur ayrılamazsın demiş arkadan annesi gelip olmaz sen ayrılamazsın nasıl ayrılıyon demiş benimkide ne yaptığınızı çok iyi biliyorum birdaha aramayın beni demiş Allah korusun bana büyü yapılmadı ama yapılma teşebbüsü olduğunu düşünüyorum benimde eski bi ilişkim olmuştu sonra ayrıldık ama o beni hiç unutamadı sürekli takipteydi beni kendisi köylümüz tanıdık benim nisan günü onun babannesi ekmek yollamış bize daha once hiç birşey yollamayan insanlar nisan günü neden ekmek yollasın ki annem teyzeme anlatmış böyle böyle abla napayım bunu diye Allah affetsin hemen çöpün yanına koyun sakin yemeyin dedi sanırım bir büyü girişimiydi :ermm:

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 84 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde dertli.anne (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 96 göst.
20 Ocak 2024 Aile kategorisinde Eminenur (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 595 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nar (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 236 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mucizelerim... (4,990 puan) tarafından soruldu

403,472 soru

12,087,713 cevap

36,377 kullanıcı

...