0 oy
907 göst.
Diğer kategorisinde (3,799 puan) tarafından
Ey Allah'ım ya . İki aylık komşuyuz daha anca selam a. selam ederim . Ama bu kadın nasıl bı kadın sanki anamın kızı gibi takılıyor. Akşam leyin zil çaldı . Bende üstüm başım acik bebek emziriyom. Buyuk kizimi yolladim bak kimmiş diye kim dedi acmadan kapıyı o komşu . Aç kapıyı demiş bende dedim  ki simdi musait olmadimi soyle. Neyse açmadan kapıyı annem musait değil acamam dedi . Kadın olsun sen ac demiş böyle üç beş defa oldu gitmedi kapıdan devamli Zile basıyor. Neyse açtı kapıyı kızım. Dalmış içeri odalarin kapıları hep kapali hani anan hangi odada diye sesi geliyor seslendim .musait  değilim abla sonra gel . Ya sabır ya.

13 Cevaplar

+1 oy
(30,403 puan) tarafından

Yüzsüze bir verme iki ister yatmayada yer ister:happy:

(3,799 puan) tarafından
Ay sinir oldum resmen. Bida muhatab olmam ya
-Reklam-
0 oy
(8 puan) tarafından
Yok artik muhattap olunmayacak bir tip bence slm sabahi kes
(3,799 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum artık. Selam verdik borçlu çıktık resmen . Hiç sevmem böyle şeyleri  kimsenin kapısını da calmam evine de girmem
0 oy
(28,638 puan) tarafından
Hasta filanmi yaa cunku bu yaptigini benim hasta akil sağligi olmayan saf komşum yapiyor
(28,638 puan) tarafından
Amaci neymis dengesizin azarla ya bosver
(3,799 puan) tarafından
Seslendim odadan şimdi müsait değilim abla dedim asabi bı sesle . Tmm deyip gitti
(28,638 puan) tarafından
Yok yok öyle diil görduunde kirma ama bilsin istemedini  hadi kocan evde olsaydi o an ne aýip yaaa
(3,799 puan) tarafından
Önceden aslında imâ ettim istemedimi . Yeni doğum yaptığım günlerde. Yolda karşılastik. Çocuk görmeye gelicem dedi.ben de dedim ki eşime sorayım o biraz pinpirikli hoşlanmaz aslında hastalık filan da var dedim. Ondan anlaması lazım
(28,638 puan) tarafından
Yuh bundanda anlamiyosa birak ugrasma zile bassin bassin gitsin dürbünden bak eğer oysa ses cikarmayin ben oyle kurtuldum musallat olmustu resmen
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Allah yardım etsin ya, biz birinin evine davetli olarak gittiğimizde ellerimizi yıkamaya bile müsaade isteyerek gideriz ama bazıları işte böyle kendini bilmiyor maalesef 
(3,799 puan) tarafından
Sinir oldum ya sanki babasının evi.  Kızım üç beş defa annem müsait değil dedi bu kadın yok olsun sen aç kapıyı bişi dicem sadece demiş dalmış
(1,455 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin canım mesafeni koru kesinlikle
0 oy
(153 puan) tarafından

Bence yol yakınken uzaklas yoksa daha fazlasına cesaret eder Simdiden böyleyse.

(3,799 puan) tarafından
Ben sadece selam verip alırım bütün hepsiyle . Öyle sululuk içli dış li olmam .
(153 puan) tarafından
Yada güzel bi dille uyarıcaksın bidaha aynı seyi yapmasın.
0 oy
(864 puan) tarafından
Eee nediyecekmiş sana deli mi ne  kızın kaç yaşında 
(3,799 puan) tarafından
On yaşında kızım. Annem müsait değil açamam dedikçe kaç defa tmm iki dk aç sana deyim demiş dalmış içeri. Bende odadan seslendim şimdi müsait değilim abla dedim gitti.
0 oy
tarafından
Hiç hoşlanmam böyle insanlar dan evlerden uzak 
(3,799 puan) tarafından
Bakalım taşıncaz tekrar dan  bu evden .  İki ay filan oldu geleli . Kapı komşusu diye selam verip aldım anca . Hıc sevmem böyle şeyleri.
0 oy
(164,043 puan) tarafından
Direk iliskini bitir basina bela olur
(3,799 puan) tarafından
Kız muhatap da olmuyorum ki anca selam verip alıyorum. Az  muhatap  olsam bizden çıkmaz demekki.
0 oy
tarafından
Araya mesafe koy yoksa devam eder aynı şekilde yapmaya 
0 oy
tarafından
Oha yaaa nasıl böyle yapabiliyorlar yaaa
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Gönderme kapıya kızıni ya hirli var hırsız var bir anda kıza birşey yaparlar Allah korusun çalsın çalsın dursun kapın eşin falansa telden arar zaten öyle bir hata bir daha asla yapma 

Tanımıyorsun kadını çok saygısızca 
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Derdi neymiş çok merak ettim 
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Ay keşke benim de halimi hatrimi soran Cat kapi gelen samimi komşum arkadaşım olsa :) şaka bı yana yaptığı ayıp ama kimi insan böyle çekinmez huyu öyledir sen görürsen dersin haber ver de böyle sıkıntı yaşamayalım felan diye kırma yine de belki çok yalnızdır o an sana ihtiyaç duymustur
(3,799 puan) tarafından
Kız ne yalnızı hem. Müsait olmayan birinin evine zorla girmek nedir ya. İki aylık komşuyuz surda hem.  Babamın kızı değil ya yedi yabancı . çok sinir bozucu muhatap olmadığım halde iki aylık yedi yabancı bı insan bunu yapıyorsa muhatap olsam evimin anahtarıni da ister. Babasının evi gibi Cat kapı gir müsait değiliz dediniz halde . Benim bildiğim müsait olan birine bile gidilse önce müsade varmı diye sorulur buna defalarca müsait değiliz dedik yok açın açın bişi dicem deyip açınca da bodozlama gir
(2,336 puan) tarafından
Akli dengesi çok yerinde değildir belki ya kimse böyle yapmaz çünkü çok tuhaf

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 630 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,053 göst.
26 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (8,478 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 622 göst.
14 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde nevinnzn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 530 göst.

Kategoriler

1,492,149 soru

24,381,601 cevap

348,769 kullanıcı

...