0 oy
1,119 göst.
Diğer kategorisinde (7,823 puan) tarafından

Biraz gülmeye ihtiyacim var :) 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

33 Cevaplar

0 oy
(410 puan) tarafından
Ayyy Allahim cok güldum yaa Allah iyligini versin
(7,823 puan) tarafından
Amin canım ne mutlu bana
-Reklam-
0 oy
(1,712 puan) tarafından

eşim ayiltmak için tokat attı ebeni ........ bosarim seni lan demişim :D sağıma bakıp bu karı kim be (kendisi annem oluyo) demişim ))))))

(7,823 puan) tarafından
Ahahha seninki de iyimis :)
0 oy
tarafından
Hahaha çok iyiydi ya
(7,823 puan) tarafından
Dimi :)
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Takipteyim bende yorum.abla :D
(7,823 puan) tarafından
Baya eğlenceli oluyor
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Ay bnde hayal meyal hatrliyorm ilk oglumda kalp atslari yavaslamisti kayram nerde kayrami getrin bana diye ayilmistim aglayarak 
(7,823 puan) tarafından
Ahh ana yüreği
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Hunharca güldüm gece gece Allah da seni güldürsün.
(7,823 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(711 puan) tarafından
Ben sezeryandan çıktığımda erken doğum yaptığım için Hasan'ım nerde mustafam nerde dedim zaten ayilmaya başlamışım hemşire abla vardı hadi Hasan oğlun Mustafa kim kız dedi de o benim kocam benim ondan başka kimsem yok dedim annem kalp krizi geçirmişti köydelerdi gelemediler yanima sonra kayınvalidem görümcemleri felan görünce herkese bende anne oldum dedim ama asıl bomba ben Bademcik ameliyatında yapmışım annem babam eşim kayinvalidem yanımda annem videoya çekmiş babamla hep muhabbetimiz vardı hadi molla öp de elimi barışalım diye o da her seferinde hadi kız ordan eşek sipasi derdi ameliyattan çıktıktan sonra elimi öpmüş yaaa gördünüz mü ben elimi öptürürüm demişim eşimle annemler gülünce de eşime sen gülme lan demisim (kemal Sunal repliği yapardık hep aramızda) sonra babam çıkmış eşime demişim hemçireleri çağırın bana iğne yapsınlar boğazım acıyo diye baya dalga geçmişlerdi :))))
(7,823 puan) tarafından
Ahahahah ayy Allahım ya iyimis bu da :)
0 oy
tarafından
Kedili olana çok güldüm yaa
(7,823 puan) tarafından
Olmayan kedinin derdine düşmüş :)
0 oy
(141 puan) tarafından
Şu 1 ay önce doğum yapmış olan Benim aynim :D:D
(7,823 puan) tarafından
Yaaa çok.kotu bir durum :)
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Ahahaha baya iyiydi :D
(7,823 puan) tarafından
Dimi :)
0 oy
tarafından
Benim eşim bademcik ameliyatı olmuştu uyanırken öpücük atıyordu 
(7,823 puan) tarafından
Ahahha çok komik :)
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Spinal anestezi olmama rağmen doğumdan çıkınca hemşireye oğlum oldu benim oğlum ama kızım var :D
(7,823 puan) tarafından
Ahahahha o nasıl iş :)
0 oy
(385 puan) tarafından
Gercek yasanmis hikayem maalesef :D

Benim esim kuzenimin arkadasiydi. Ben ameliyat oldugumda sevgiliydik o zamanlar. Tum sulalem gecmis olsuna gelmisler hasta odasinda oturuyorlar en az 7,8 kisi falan. Esimde o zamanlar kuzenimle gelmis caktirmadan o da oturuyor tabi o zamanlar sevgili oldugumuzu kimse bilmiyordu. Herkesin icinde " Yaaa şu cocuk ne tatli oyle iyi ki sevgili olmuşuz keske daha once cikma teklifi etseymisin " demisim orda tum sulalem ogrenmis , resmen rezil olmustum. Eşimde ayip olmasin diye odadan cikmis gitmis bende arkasindan " Heyy nereye gidiyorsun beni terk mi ediyosun " diye aglamisim yarim saat boyunca :Dd

(7,823 puan) tarafından
Baya herkesin içinde ilanı aşk etmişsin :)
(385 puan) tarafından
Maalesef  ya :Dd

İlgili bir soru bulunamadı

412,840 soru

12,429,726 cevap

45,629 kullanıcı

Kategoriler

...