Kızlar yine yazmıştım. 20 yaşındayım. 4.5 aylık oğlum var. Böbrek hastası. Bugün kontrole gittik. Kalıcı olabilir dedi. Bi ihtimal var geçmesine dedi. Hatim dağıtıyorum. Alır mısınız? 313 tane ayetel kursi. Alır mısıniz? Rabbim sizlerinde yar ve yardımcınız olsun. Şimdiden allah razı olsun. Alanlar yazabilir mi? Süresi yok. Elinizden geldiğince okuyun nolur. Hamile olanlar var olmayanlar var. Dualarimiz kabul olsun inşallah
2 ay sonra gideceğiz tekrar kontrole. Ne olur anneler. Halimi anlayın. Rabbim sizleri ve evlatlarinizi da korusun.
Okudum Rabbim şifa versin inşallah.
Allah hayırlı şifalar versin. Ben okurum 10 tane sabah namazından sonra inşallah. Daha fazla da okuyabilirim fakat belki başka biri alır okur ve duası daha makbuldür.
20 tane okurum canim, daha fazla alirdim benimde abim rahatsiz onun için de okuyorum oglunu ve bütün hastalari katiyorum Rabbim sifa versin
60 tane ayetel kursi okudum canım rabbim şafi isminin hürmetine peygamber efendimiz Hz Muhammed Mustafa sav hürmetine gelmiş geçmiş butun peygamberlerin hürmetine Rabbim yavruna şifa versin
Sana tavsiyem sadaka vermek.
Sadaka belayi def edermis. Sende sadaka ver
Bnimde 4 buçuk aylık oğlum var . Zor ama rabbim var gam yok diyelim.
50 tane okurum canm rabbm sifa versn yawrunuza sizlerede sabir insallah iyileşir bebeginiz
Ben 20 tane alayım canim fazla okursa da olur demi Allahtan umut kesilmez Rabbim şifa versin
50 tane okudum canim halim olunca birde yasin okuycam insallah
Okuya bildigim kadar okuycam insallah canim Allah sifa versin
50 tane ayetel kürsi okuyacağım yarın canım. Rabbim acil şifalar versin inşallah yüreğini ferah tut lütfen Rabbim çok büyük
30 tane okudum canim.Rabbim safi isminin hürmetine evladına hızır aleyhisselamin elini değdirsin.evladina şifa versin.Yuce rabbimden diliyorum ki yavrun sağlığına kavuşsun.
Okudum rabbim yar ve yardimcin olsun
10 tanede ben okurum canim
1,492,739 soru
24,390,716 cevap
349,279 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın