0 oy
767 göst.
Diğer kategorisinde (799 puan) tarafından

image

image

image

image

image

elbisesi balonları ve pasta susleri bu şekilde olacak inşallah . Koronadan dolayı aile arasi minik bir kutlama yapicaz . ❤️ Hiç bişey yapamamıştım kızıma en azından dogum günü olsun ani kalsın istedim

9 Cevaplar

0 oy
(34,508 puan) tarafından

Cok guzel olur .

(799 puan) tarafından
Teşekkürler kuzum . Çok hevesligim vardı ne mevlüt yapabildim ne hastanede bişey yapabildim . Çok şükür en azından dogum gününü yapicam
(34,508 puan) tarafından
Evet sende haklısın. Yap tabiki
-Reklam-
0 oy
(186,827 puan) tarafından
Uni corn mu yapcan
(799 puan) tarafından
Evet kuzum . LGBT falan diyenler var ama bence anlamsız geliyo sevdosum . Ona kalırsa her çizgi karaktere bir anlam yukluyolar nette araştırınca cikiyo . O yüzden bana biraz saçma geliyor.
(186,827 puan) tarafından
Gorseli cok guzel uni corn seviyom ben ama evet lgbt diyolar pek bilgim yok o konuda
(799 puan) tarafından
Bende çok seviyorum oyuncakları falan renkler çok tatlı oluyor . Çılgın hirsiz diye bir animasyon vardı orda agness vardı unicornlari çok seviyordu.  Onu izledikten sonra abimle aramızda öyle bişey oldu yani hep unicorn muhabbeti geçerdi o yuzden bunu seçtim
0 oy
tarafından

Çok güzel olur canım sağlıkla büyüsün bizim daha var ama şimdiden hayaller kuruyorum inşallah su korona biterde güzel bir doğum günü yaparım mevlüt falan bende yapamadım :(

(799 puan) tarafından
İnşallah kuzum ya . İnsan özeniyor bide ilk gozagri olunca herşeyde heveslik var.
0 oy
(15,126 puan) tarafından

Biz de 3 yaş doğum gününe unicorn yapmıştık :) mutlu yıllar <3

(799 puan) tarafından
Çok tatli olmuştur eminim  :) teşekkürler kuzum
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Çok hoş duruyorlar 
(799 puan) tarafından
Teşekkürler canım ❤️
0 oy
(328 puan) tarafından

image

Cooooook muhteşem. Bayildim. Ben kizimin 3 ayina yaptirdim unicorum pasta ama sadesi
(799 puan) tarafından
Çok tatlı olmuş ama :) ben sade pasta sipariş verdim susleri hazır yapılıp gelecek banner la birlikte
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Canım öncelikle allah uzun ömürler versin inşallah elbiseyi nerden buldunuz bende kızıma ari maya yapacam elbise bulamadım:((
(1,235 puan) tarafından
1 yaşına girecek
(799 puan) tarafından
(799 puan) tarafından
Diğerleri hep büyük beden sadece bu var
(799 puan) tarafından
https://dolap.com/profil/sutabu?utm_source=share&utm_medium=closet&utm_campaign=android bu sayfa da benim yaptirdigim sayfa canım .  Belki yapar değişik kıyafetler çalışmış çünkü . Bı sorarsın olmadı
(1,235 puan) tarafından
Tesekur ederim canım benim bakacam şimdi
0 oy
tarafından
Cok güzel cnm bayıldım ins ömrü de böyle güzel olur kızının♥️
(799 puan) tarafından
Amin inşaallah kuzum çok sağol
0 oy
tarafından
Çok güzel , nice güzel yaşlara inşallah
(799 puan) tarafından
İnşallah kuzum  çok sağol inşallah yapınca da paylaşırım

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 250 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aylinece (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 426 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Buket Baykal (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 471 göst.
16 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde &Gamzelimin.Annesi& (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 176 göst.
11 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,720 soru

24,609,634 cevap

364,016 kullanıcı

...