1.Et ve pirinç pilavı
2.Et ve bulgur pilavı
3.Et ve pirinç pilavı
4.Et ve bulgurpilavı
5.Et ve pirinç pilavı
6.Et ve bulgur pilavı
7.Et ve pirinç pilavı vs vs. Diye gidiyor. Şu an o kadar sinirliyim ki elime geçen ne varsa esimin kafasına geçirmek istiyorum. Zaten bir gözü mor diğer gözü de ben morartmak istiyorum. Bugün kuru dolma ve pazi sarma yaptım. Paziyi kaynanam vermişti 4 gün önce yapim diye. Yapmak bugüne kısmet oldu. Baktım bozulmaya yüz tutmuştu. Neyse sabah erken uyandik. Kahvaltı hazırladım. Eşim de o sırada kışın yemek için beslediğimiz ineği kesiyordu. Kahvaltı yaptık bulaşıkları yıkadim. Çocukları giydirdim giyindim. Bugün oğlumun aşısı vardı. Saat 10 da orda olmam lazımdı ineği kesecek diye geç kaldık. Gittik geldik. Eti doğrayıp poşetleyip dondurucuya dizdim. Sonra çocukları uyuttum kalkıp alel acele kuru dolmalarımı kaynattım malzemelerimi doğradım uyanmadan yapım diye. Dolmamı yaptım. Yime bulaşık çıktı. Sonra kıyma yapmak için er götürmüştü ilçeye onu getirdi. Onu da posetledim tek tek dizdim. Ev dağınıktı evi topladım. O kadar işin gücün arasında yemek yapmaya çalıştım. Beyfendi oturdu kuru kuru ekmek yiyip kalktı. Sinirlendim bağırdım neden yemedin dedim. Yemek yapmazsam yapmadın diye bağırırsın yaparım yemezsjn dedim. Insan olsan bana et yaparsın dedi. Ulan et var diye her gün et mi yapacam eti bedava mı aldın dedim. Insan olsan önüne gelen her yemeği yerdin geri cevirmezdin dedim. Bende madem öyle her gün sana et pilav yapacam dedim. Sonra bana et erken bitti diye çene yapma dedim. Sinirden bende yemedim. Dışarı çıkmasını bekliyorum gidip biraz yicem. Şu an ciddi görünmem lazım .
iyi işte hergun ne yapsam diye dusunme adam yardim etmis
Son cumlene güldüm hahaha hemen gider de doyurursun karnını
Hhahaha canım ya alemsin yemesin boşver afiyet olsun
Yaa sonuna koptum allahım ya rabbim adam et kesmiş yani yemek istemiş iki dk kavurma edeydin ona :)
Yedinmi kiz yemegini
Benimkide hergün yapsam et yer hergün hergün yenir mi bol bulmuş eti hemen bitireyim diyor ben asla yemeğe küsmem oturur yerim yemeğe trip atmam midem benim için daha önemli değil
1,492,136 soru
24,381,431 cevap
348,755 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın