0 oy
872 göst.
Diğer kategorisinde (277 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar arkadaşlar valla iyi ki varsınız.benim 3 aylik minnoş bi kızım var ona oyun halısı alayım diyorum.kullanan bi faydasını gören var mi yani gerekli mi gereksiz mi ne almalıyim oyuncak olarak.civilimden sipariş vereyim diyorum siz aldıysanız nerden aldınız memnun kaldınız mi.cevaplar için teşekkürler şimdiden <3

8 Cevaplar

0 oy
(12,762 puan) tarafından
Benim bi tane ablam minicity  siparis etti cok guzel ve  bebeğim  hergün oynuyo  suan 5 aylik ve bendeis yapabiliyorum hatta baska oyuncaklar da aldim beyin gelişimi  icin bence oyun halisi sart ve cok guzel bebek oynamasi icin 
(12,762 puan) tarafından
Rica ederim bide vurulan zil gibi var onlardan da bakacam kizimin oyun halisi modelini de atabilirim
(12,762 puan) tarafından
https://www.minicity.com.tr/bondigo-seruven-ormani-oyun-halisi-3600

Oyuncaklar cok guzel bebege suan gerekli olan hisirtili cingirak sesli muzik vs hepsi var icinde
tarafından
oyun halisi almıştım canım da şuan 8 aylık olucak sıkıldı sanırım oynamıyor eskisi gibi
(12,762 puan) tarafından
Oynamaz buyudu artik boyle sana attigim setler var kuleler vs onlardan alman lazim zaten ayina gore oyuncaklar vs diye arastir
(277 puan) tarafından
Sağol canımm
-Reklam-
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Ben tinylove oyun halısı almıştım biraz pahalı ama kalilrti oyuncaklari müzikli ayak ve el vurması filan memnunum mayagi 
(277 puan) tarafından
Ne kadar pahalı canım
(3,443 puan) tarafından
Şu an 500 tl
(12,762 puan) tarafından
Bayaaa pahali nasil bi hali merak ettim
(277 puan) tarafından
Atabilir misin resmini
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Kizim oyun halisi sayesinde uzanmayi flan öğrendi uzanip tutuyo salliyo ayaklariyla piyanosunu caliyo kendi kendine vakit geçiriyo en azından
(277 puan) tarafından
Herkes memnun galiba.kesinlikle almaliyim bende
(2,557 puan) tarafından
Yatmaktan sikilmiyosa zevkle kullanir :)
0 oy
(1,885 puan) tarafından
Bende civilden aldım piyanolu olan valla bence çok gerekli kızım uzanmayı tutmayı onla öğrendi 2 aylıktı aldım çok seviyor hala oynuyor gündüzleri koyuyorum işimi feln yapyrum hem oyalaycı 
(277 puan) tarafından
Ayyy onu bende gördüm 199 olanını diyorsun sanırım
(1,885 puan) tarafından
Yok 199 olan değil canım 119 lira fiyatı
(277 puan) tarafından
O zaman aynıdan bahsetmiyoruz.yeni bu 199 tl yazıyor hoş görünüyor ama biraz pahalı gibi
(1,885 puan) tarafından
Canım ben buraya resim atıyım bak bir bu da çok güzel
(1,885 puan) tarafından
Attım burya  resim cnım bak
0 oy
(3,443 puan) tarafından

image

image

bbahsettigim oyun halimiz bu çok memnunun yüz üstü yatınca bilr ilgisini çekecek şeyler var elini resimdeki koyuna el vurunca me diyor ayri herşeyi ile çok memnunum tavsiye ederim
(277 puan) tarafından
Güzel-miş canım güzel günlerde kullansın inşallah.oyun halıların ebatları var mi yani ne kadar kullanabilir
(3,443 puan) tarafından
Ya Bi şöyle diyeyim 3 yaşındaki kızım içine girebiliyor ebat olarak 80 ne 90 ölçüleri yani gördüğüm en büyük oyun halısı diyebilirim bazılarına 6 aylık bebekler sığamıyor ayakları dışarıda kalıyor
0 oy
(13,665 puan) tarafından
Normal halı yerine piyanoyulu almanı tavsiye ederim 
(277 puan) tarafından
Civil de piyanolu var o hoşuma gitti bi araştırayım olmadi onu alicam
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Ilk kizimda ne gerek var fuzuli vs dediler almadik bunda bi arkadasim hediye olarak almis icimde kaldi diye daha kullanamadik 32 haftaligiz. Bakalim deneyimlicez kullanisli mi kullanissiz mi ama baya guzele benziyor pierre cardin markasi :)
(277 puan) tarafından
Kullanışlı güzel ama ihtiyaç olmadi  canım bir iki kez hastaneye giderken kullandik şimdi de sığmıyor içine:)
(3,146 puan) tarafından
Ha anladim olsun bidahakine :)
(277 puan) tarafından
Hele bunu bi büyüteyim de  :)
(3,146 puan) tarafından
Insallah kazasiz belasiz allah bagislasin :)
(277 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin inşallah
0 oy
(1,885 puan) tarafından

image

canım bu civildin aldığm 119 lira fiyatı 
(277 puan) tarafından
Çok hoş  bunu da düşünebilirim hem daha uygun acaba var mi stoklarda.
(1,885 puan) tarafından
Hiç.bilmiyorum canım bak bir inşallah vardır

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 1,020 göst.
11 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 320 göst.
22 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 237 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,895 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,056 soru

23,980,707 cevap

326,489 kullanıcı

...