Canım bnde senin tarzında bişey yaşadım youtubede bunun anasayfada değişik değişik videolar vardı bunlar bnde niye yok dedim sende var dedim cokta üzerinde durmadım ama bi gün dedim geçmişe bakayım, ne göreyim açık sacık karılar kafayı yedim uyuyordu uyandırdım iyice fırcaladım ve günlerce konuşmadım, gercekten aşırı kötü oldum yalnız hissettim kendimi özgüvensiz hissettim onurum gururum kırıldı sonra biletimi al bn annemın yanına gitcem dedim snra bu daha kötü oldu, sen görevlerini yapmıyosan bnde yapmicam dedm günlerce evde ne yemek hazırladm ne bişey her zaman cok istekli olurdum ilişki konusunda bana 1 metre yaklaşmasına bile izin vermedm nyse biletimi al gitcem diyince buna dank etti gitme diye yalvardı bi sürü özür diledi yüzüm olmadığı için dileyemediğim dedi çok pişmanım bi daha asla olmicak dedi çok ağladı affettim mi evet affettim ama içim hala buruk insana gurur yıkıcı geliyo sürekli dedm bunu benım yaptığımı düşün beni gözlerinle aldattn dedm içimdeki herşeyi söyledim içimdr kalırsa kine dönüşüyor bende, neyse şimdi iyiyz canım, her insanın hayatında hatası oluyo ama sakın göz ardı etme anasından emdiği sütü geri getir ne hakla bizi bu halde üzerler, biz aynısını yapsak adımız o.... Çıkar lütfen burnunu sürt bebeğine dokunmasına bile izin verme seni kaybedebileceğini anlasın, en son olarak da tehtid ettim bir daha olursa seni terk ederim dedim, yaparımda yani sende korkut gözünü bebeğin var diye seni hiçe sayamaz