Merhaba hamişler kim kac haftalik
Ben 32+5 oldum şimdiden sicakliga dayanamiyorum dogurmak istiyorum dayanacak ne sabrim nede halim kaldi hicbi iş goremez oldum resmen
Ayy canım biz iyi kötü sabrediyozda o minnak dogunca nasıl dayanacak bu sıcaklara elleme karnında yüzsün azcık daha
Bende 32+3 oldum dayanamiyorum izmirdeyim sicak bi yandan yorgunluk bi yandan agirlasmatim iyice bide 2.gebelik 2 yasinda kizimda var cok zor dogsa da bitse aerik diyorum
Doğur da gör dicem de şaka şaka az kalmis rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Merhaba canım aynı haftada ve ayni gundeyizbende23+5 Günlüğüm çok sıcak uyuyamiyorum elimde yelpaze süreki onu sallıyorum kas yapacağım doğuran kadar
Ben şimdiden uykusuzluğa başladım sığınamıyorum son aylarımı düşünemiyorum 3 aylık hamileyim birde geceleri hiç yatamıyorum Allah herkesin yardımcısı olsun
Gözünü korkutmak istemem ama sen bi doğurda görürsün rahatlamayı toilete bile gitmek lüks yani bak banyodan duş almaktan bahsetmiom bile bende zamanında son 4 gün fln doğursamda rahatlasam demiştim şimdi ozamanlardaki halimi mumla arar oldum. Bende bol bol uzuuun uzunn duş al ve bulabildiğin her fırsatta uyu benki uykuyu zaman kaybı olarak gören insandım
1,492,479 soru
24,386,587 cevap
349,038 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın