0 oy
403 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bazen hava almaya çıkıyorduk artık oda olamicak sanırım  istanbuldayım covid haritasında yeşil yer yok resmen Allah yardımcımız olsun tedbir almayanlara akıl fikir nasip etsin inşallah 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Amin tez vakitte gider su virüs belası inşallah
tarafından
Aminnn canım inşallah yagg
-Reklam-
0 oy
(356 puan) tarafından
Maalesef ki artık kimse koronayi takmiyo gerçekten hiç umursamiyo bile millet korona koronayiz demiyolar ortamlara giriyolar Allah sonumuzu hayır etsin 
tarafından
Ne olcaksa hızlıcak yayılmasına sebep olan tedbizsizlere olsunda akıllansınlar
(356 puan) tarafından
Öyle canim ama olan başkalarına oluyo kaynanam olmuştu evet tedbirini alıyordu hiç bı şekilde odadan çıkmıyodu çocukları sürekli uyarirdi mesela gelin var evde oğlun var bak dikkat et korona testi pozitif çıktığı halde şikayetleri olduğu halde yine de diyodu korona değilim ben ama Allah var çok tedbirliydi
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Tez zamanda bu illeten kurtuluruz inşallah 
tarafından
aminnn inşallah canım çocuklar okula dönsüz bizler rahatca dolaştıgımız günlere dönelim
(3,060 puan) tarafından
Aynn canım eski günleri özledim ya
tarafından
Bende canım inşallah o günü görürsek maskesiz çıkınca bi afallicaz ama :D yapıştı yüzümüze
0 oy
tarafından
Istanbul da olup koronaya yakalanmayan kalmicak bu bi gerçek ilk biz geçirdik sonra kayınpeder eşimin halası amcaları kuzenleri korona şuan Istanbul da ipin ucu kaçtı bi kere 
tarafından
Öyle canım inşallah hafif atlatırız diye dua ediyorum ailem geçirdi annem çok zor atlattı
tarafından
Çok zor bende ağır geçirdim nefes darlığım devam ediyo yorulmaya gelmiyo insan eskisi gibi olamıyosun Rabbim yardımcımız olsun
tarafından
Aynen canım annemde öyleydi 5 dakika ayakta duramazdı
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Aminn inşallah kuzum 
0 oy
(618 puan) tarafından
Amin rabbim herkesin yardımcısı olsun
0 oy
(12,562 puan) tarafından
Bizim millet akıllanmaz. Gerçekten yorulduk "tedbir alan azınlık" olarak. Evden çıkmayan, misafirliğe gitmeyen, mecburen kabul de etmeyen olarak. Ailemi özleyen olarak.. Tedbir almayan umursamayan kimseye hakkımı helal etmiyorum.. 
tarafından
Bende canım
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Valla evinde misafire corek,börek yapan düşünsün virusu
tarafından
Dimi canım yaggg benim içim markete giderken bile huzırsuz millet 20 kişiye börek çörek yapıp keyif yapıyor
(6,189 puan) tarafından
Öyleleri de hiiic acimiyorum.Ben kaynanama gittim hepsine test yaptirdik
tarafından
Bende acımıyorum ama onlar yüzünden olan bize oluyor bende bi annemlere bi kaynanamlara gidiyorum arada

İlgili sorular

+2 oy
21 cevap 692 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (349 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 94 göst.
19 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Zeynepanne01 (18 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 266 göst.
19 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Zeynepanne01 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 220 göst.