0 oy
855 göst.
Diğer kategorisinde (17,591 puan) tarafından
Kaynanam tek yaşıyor. Bende her gün ya eve çağırırım gelip yemek yemesi için ya da gelmedigi günler ona hazırlar yollarım. Kaç seferdir gönderdiğim tabak ve tepsileri bir kaç gün sonra getiriyor ve kirli getiriyor. Yemek kalıntıları tabakta kuruyor. Dünde dolma yollamıştım. Bugün yemeğe cagirdim geldi. Gelirken dolma yolladığım tabağı da getirmiş. Baktım tezgahta kirli tabak. Düşünüyorum acaba ben ne zaman kirlettim bunu. Sonra aklıma geldi o tabak olduğu. Sinir oluyorum böyle kirli getirdiği zaman. Yikamasindan değil zaten makineye atıyorum. Ama böyle umursamaz davranması beni deli ediyor. Sanki bilerek yapıyor. Bazen kalıntılar kuruyor diye makineye attığımda bile çıkmıyor. Siz ne düşünürsünüz?

23 Cevaplar

0 oy
(3,520 puan) tarafından
Vallahi ben çok sinir olurum Allah sabır versin bacım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sende plastik tabak aldır plastik kap aldır onunla yolla anne sen yıkamakla uğraşma dıye aldım de hem hatasını anlar hmde sana bulşık cıkmaz
0 oy
(964 puan) tarafından
Suya tutsa bile gecer o şekil bile getirebilir terbiyesizlik yaptığı baska hic bisey değil 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 309 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,591 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 356 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 1,090 göst.
0 oy
1 cevap 121 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Annelikhisiyati (245 puan) tarafından soruldu

414,185 soru

12,465,001 cevap

46,861 kullanıcı

Kategoriler

...