0 oy
687 göst.
Diğer kategorisinde (439 puan) tarafından
Canımın ağrısı bi yana artık kizar cocuklarimin yaşadıklarına üzülüyorum 

2 gün önce öyle bi dövdü ki az ettim beyin kanaması gecirem başım Catladi istifar falan ettim ona sustum bugunn kalktı yine dedimki makına tablet al sen annene götürüyon söyle böyle vurdu etti bana dudagm patladı bende dayımi aradı  lanet olsun başımda baba yok ki :(((( 

Kardeşlerim olsa büyük kavga çıkıyo. 

Dayım ayrıca onun ablasının kocası dayı yeter dedim gel bana neler ediyo dayimin geleceğini duyunca kaçtı gitti . Al götür beni dedim dayı yeter :((

Lanet olsun annemin az gücü olsa şu 2 çocuğu alıp. Cikacam kızlar ama yok yok yok :((( 

Virüs denen illet bitse hemen çalışırım ise girip ama hiç bi şansım yok:((

29 Cevaplar

0 oy
(3,159 puan) tarafından
Allah ıslah etsin onu...
-Reklam-
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Eğer annenin yanina gitme imkanı varsa böyle bu ortamda yazı çocuklara sana yazık. Annen bakar çocuklara sende çalışırsın.. rabbim yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Elleri kırılsn inşallah 
0 oy
tarafından
Annenin gücü olmasına gerek yok kardeşlerine söyle kavga çıksın ne olursa olsun o şerefsizz adii köpekk hak ettiğini bulsun oç pislik devlete başvur kardeşlerinin gücü varsa onlar destek çıksınlar her ay az bi miktar verseler bile olur sosyal medyada duyur git darp raporu al paylaş hayırsever zenginler yardım ederler seni dövmeye hakkı yok 
0 oy
(20,311 puan) tarafından
Bak güzel kardesim benim görümcemde sokak ortasinda öldüresiye dayak yedi ama asla korkmadi geri dönmedi sende yapabilirsin bi ise girebilirsin ona muhtac değilsin
0 oy
tarafından
Eli kırılsın ara polisi kuzum gelsinler darp raporu al çık o evden üstüne birde söyle kardeşlerine güzelce benzetsinler sonra kopar ipleri bak bebeklerine yazık bı parça fazla yiyecekler diye durma orda yemek her türlü bulunur ama bir çocuğun psikolojisini asla duzeltemezsin iyi düşün
0 oy
(664 puan) tarafından
Ah şu kadınların çilesi Allahım yardımcın olsun kardeşlerine söyle en azından çekinir istemeyerek kalma yanında git annene virüsü fln ne yapacaksın milyonlarca insan çalışıyor dayak yemektende mi kötü soğan ekmek ye huzurun olsun o sabilerede yazık psikolojileri bozulmasın Allah ıslah etsin ne diyim 
0 oy
tarafından
Ahh kuzum elleri kırılsın rabbim ıslah etsin onu sanada hayırlı kapılar açsın tez vakitte kurban olduğum Allahım sen büyüksün ne olur bu kardeşimize çıkış yolu aç :(:(
0 oy
(12,278 puan) tarafından
Kız söyle ağzını burnunu kirsinlar köpeğin enik gibi kaçar anca erkek kardeşlerin varsa sırtın yere gelmez 

İlgili sorular

+5 oy
11 cevap 416 göst.
+1 oy
22 cevap 805 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Elif21 (2,621 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 341 göst.
18 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,696 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 223 göst.
20 Haziran 2024 Aile kategorisinde Esence (87 puan) tarafından soruldu