0 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Alırken farketmedim eve gelince gagası ***** olduğunu gördük ama olsun böyle dursun dedik lakin gün geçtikçe gagası uzamaya başladı tırnak makası ile kesilmesi gerekiyormuş ya da veterinere gidecekmiş ben götüremem eşim de çok geç geliyor kesmeye de korkuyoruz aldığım yerden değiştirsem mi bilemedim ölürse çok üzülürüm gagası uzun olursa yem falan yiyemezmis ölümünden korkuyorum

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Normal gagası yok yani

image

-Reklam-
0 oy
(245 puan) tarafından
Muhabbet kuşu mu 
tarafından
Evet canım ya
0 oy
(1,101 puan) tarafından
12 senelik muhabbet kuşumuz vardı ne tırnak kestik ne gaga 
tarafından
Benimkinin gagası ***** normal bir gaga değil
(1,101 puan) tarafından
O zaman değiştir canım
0 oy
tarafından
Gaga taşı al kafesine köy canım bende öyle yaptım yoksa uzar ve egilir
tarafından
İşe yarar mı normal gagası yok y*****yani
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Kızzz için ısınmadı mi nasıl değiştireceksin ona kiyip.  Veteriner de dediğin gibi kesiyorlar biz 3 ayda bi tırnaklarını kestiriyoruz sende müsait zamanında kestiriver yada veterineri ara ona bir zararı yoksa kalsın 
tarafından
Kesilmesi gerekiyormuş canım çocuklarımla nasıl giderim onu bilmiyorum
0 oy
(245 puan) tarafından
Canım gagasu nasıl anlamadım yazdığın yerde yıldız çıkıyor kelime görünmüyor benim eşim kesiyordu çok basit aslında kesmesi sizinki nasıl anlamadım ki uzun olsa bile yem yiyor ama zorlanir aç kalmaz 
tarafından
Normal gagalı değil bak resim koydum
0 oy
(79 puan) tarafından
İnternette bi arastırin cok icine girmedikten sonra ucunu kesebilirsin bisi olmaz     korkuyosan veterine gideceksin  benim muhabbet kusüm  bi ayaği kan gren olmustu neler yaptim ama kurtaramadik  veterine goturdüm bakmadı bile ölür bu dedi ama ben    baktim ettim  ama ayak  artik kıkirdak kalmısti sallaniuordu  resmen kus o salanan bacakla eziyet cekiyodu   baktim olcak gibi deuil aglaya aglaya kestim o sallanan bacaği bir sene o sekilde tek bacak kaldı  bi kus aldim yanina o öldu bu hala yasadi  hic bisi olmaz arastir netten  ucunu kesebilirsin
tarafından
Baktım araştırdım kesilmesi lazımmış sürekli uzuyor çocuklarımla gidemiyorum kuş veterineri çok uzak çünkü eşim de hep geç geliyor kendimizde kesmeye çok korkuyoruz
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Bizde de 2 tane  var da gagası normal değil canım. Aldığıniz yere götürün isterseniz.  Bir de gaga taşı, kalamar tası falan da alın ki gagasını sürtsün
tarafından
Aldığımız yer getirin değiştirelim dedi ama içim el vermiyor ya
(7,119 puan) tarafından
Neden canım.
tarafından
Ya kötü birinin eline geçer de ölürse ya da satmamak.icin bakmazlarsa diye
(7,119 puan) tarafından
Ona birşey diyemem ama zamanında kusun bakımı ile ilgilenselermis keşke. Alırken dikkat etmek lazım canım.
0 oy
(306 puan) tarafından
Sakın kesme. Kumlu tünek al gaga taşi al mineral blok var bir de sikıştırılmış kumdan taş gbi. Onlara sürterek kendileri törpüluyor. Onu verseniz alan daha mi iyi bakacak.ya merhametsiz biri alip zarar verirse. Bakin bence cok sevap. Bende de var muhabbet kuşları
tarafından
Ama aldığım yere gittim kesebilirsin dedi bende kesmeden törpü falan yok mu dedim.hayir dedi senin dediklerini nereden bulabilirim off çok da alıştım ama ölürse çok ağlarım
(306 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim dediklerimin hepsi kuscularda var o kuscu deneyimsizmis ... kafese dut agaci dalindan tünek yapip koy o da iyi gelir oralara surte surte törpulenecek. Bir de sindirim icin ince kum al. Bunlar ucuz seyler inan maliyeti fazla degil  ama onlara cok faydali. Nasil boyle olmus acaba yavruyken zarar mi vermisler  sen bak canim ben hasta bir kusa ölecek dedikleri bir kusa 4.5 sene baktim kanser oldu en sonunda ur cıktı öldü malesf. Yine olsa bakardim cok masumlar ve duygusal canlar
(306 puan) tarafından
Düzelir o zamanla. Sanirım yavru henuz. Instagramda muhabbet kusu sayfalari var bir de kus veterineri sayfasi var ona resmini atin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 82 göst.
0 oy
4 cevap 219 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Sjsjxhejjxjdjd (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 880 göst.
19 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ecrin in annesi ❤️♥️ (945 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,445 soru

12,272,311 cevap

37,638 kullanıcı

Kategoriler

...