37 günlük bebegim var akşamdan beri aglamaktan helak oldu, neyi var anlamıyorum gaz sancısı çekmiyor karın ağrısı yok karnı tok ama sürekli emmek istiyor emzigi itiyor kabul etmiyor emzirince yada biberonla sütümü verince duruyor harici kesinlikle durmuyor, sallıyorum ayağımda hafifce fan sesi açıyorum uykuya dalamıyor yarim saat sürmüyor uyaniyor o uyurkenki zamanda da sürekli kımıldıyor derin uykuya dalamıyor aglamaktan gerçekten helak oldu, nazar mi degdi ne oldu artık bilmiyorum o kadar üzülüyorum ki ateşine bakıyorum normal, kulağına masaj yapıyorum belki ağrıyordur diye yok, doymak bilmiyor sürekli emmek istiyor aç diye uykuya dalamıyor desem yok, lütfen akıl verin cidden camdan aşşagi atcam kendimi, ona gelcegine bana gelsin derdini bilmediğim icin kafayı yiyorum katılması var bide katılıyor sinir var morarıyor.. Karnından olabilir mi acaba netten baktım ağrı hissetmezler diyor.. Göbek bağı dogduktan 1 hafta sonra düştü sulanınca doktora gittik enfeksiyon kapmiş dedi, solüsyon verdi kullandık yine iyi gelmedi tekrar gittik cerrah göbeğini yaktı haftaya gelin dedi gittik bu sefer göbek bagı parçası içerde kalmış dedi aldı, şuan göbeğinin etrafı kızarık geçiyor gibi ama yarın özele götürcem ondan olabilir mi aglaması ama normalde de aglayan bebek evet ama bu akşam sadece emmek dışında durmuyor uykuya dalamamasi gözleri kızardı küçüldü uykusuzluktan lütfen ne yapabilirim? Dualar okuyorum sakinleştirici dualar dinlettiryorum ama yok :(((