0 oy
826 göst.
Aile kategorisinde (306 puan) tarafından

Benim eşim sinirliymiş tabi ben hiç şahit olmadım da şuan çok duygusal biri oldu :) sinir filan kalmadı :)

28 Cevaplar

+2 oy
(11,414 puan) tarafından
Adam 180 derece dondu be bacım ben bile inanamadım
(306 puan) tarafından
Eyvah eyvah..
-Reklam-
+2 oy
(12,279 puan) tarafından

Evrim teorisi varmış oda kocamdaymis :angel:

(306 puan) tarafından
İyi yönden mi kötü yönden mi? :)
(12,279 puan) tarafından
Kötü tabiki
+1 oy
(2,589 puan) tarafından
Sevgiliyken hiç arkadas edinmezdi şimdi yerde gökte arkadasta arkadas herkes ailemiz kardeşimiz hahahahaha
(306 puan) tarafından
Ne denir bilemedim iyi mi kötümü olmş :)
(2,589 puan) tarafından
Berbat :)
0 oy
(913 puan) tarafından
4yılı gecti evleneli evlenmeden önceki gibi hic biseyi degismedi :) 
(306 puan) tarafından
Buda güzel tanıdığın gibi kalması :)
(913 puan) tarafından
Kesinlikle oyle ;)
0 oy
(163 puan) tarafından
Nişanliyken nereye gitsem ses etmezdi halamlara yatmaya bile giderdim ses etmezdi şimdi annemlerde bir sat fazla kalmama izin vermez anemlerde yatmam söz konusu bile değil
(306 puan) tarafından
Bende onu anlamıyorum bekarken zarar gelmeyen olduğun yerden alan kişi evlenince ne yapacaklarını sanıyorlar da hangi kafayla gönderiyorlar anlamıyorum.. Empayi kurmayı deneseler keşke..
0 oy
(1,319 puan) tarafından
Çok konuşuyormuş of susmuyor yeni fark ettim sanırım :)) önceden böyle değildi 

En nefret ettiğim model 
tarafından
Terazi Burcu mu bacım
(1,319 puan) tarafından
Koç yükselen kova
tarafından
Koç birazda burnu hava da olur benim oğlım terazi çok konuşur hep içimden geçiririm böyle giderse karısıyla anlaşamaz diye
(306 puan) tarafından
Konşmasada ruhsuz takılır çok konuşsa kafa şişirir ortası yok mu ki bu işin :)
tarafından
Allah kolaylık versin Erkeğin boş konuşanıda ne zordur
0 oy
(174 puan) tarafından
Önceden daha çok görüşüyorduk şimdi iş güç yoğun çalışmaktan yüzünü görmüyoruz :)
(306 puan) tarafından
Önceden daha iyiymiş :)
(174 puan) tarafından
Aynen canım ama varlığı yeter buna da şükür :)
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Nasil tanidiysam  öyle şükür degişmedi 
(306 puan) tarafından
Ne mutlu :)
0 oy
tarafından
Benim esimde cok sinirliymis kaynanam hep der naptin oğluma yanimda cok mülayim 
(306 puan) tarafından
Sinirlerini aldım deseydin eşimin çevresi bana korkuyor bu senden sıkıyorsa eşine sesini çıkart derler herkeain gücü yettiğine filan diye söylerler halbuki ne yapıyorsam sanki :)
0 oy
tarafından
Hep ayniydi goeucu usuluydu tanistik 4 ay sonra evlendik iyiki evlenmisim 
(306 puan) tarafından
Rabbm daim etsn :)
tarafından
Amin herkese huzur mutluluk versin
0 oy
(2,498 puan) tarafından
Ayni aksiligi devam he bazen alttan alir ben uzulyrm die dha cok istedgimi yapmaya basladi
(306 puan) tarafından
Bnce gördüğü değere göre haraket etmeye başlamş erkekler tanıyana kadar otorite kurmaya çalşıyorlae ezeriz onları ipleri ellerine vermeyelm diyorlar baktılar eşleri mükmmş snra ona ayak uydurmaya kırmamaya özen gösteriyorlar :)
(2,498 puan) tarafından
Ay cok dogru dedim bu sözün ekran görüntüsünü almak istiyorum :)))  aynen öyle ben deger verdikce ilk basta cok cok yardim ederdi guzl sozler soylerdi smdid iki bebis oldu pek firsat yok ama soylensede tmm sskm alma.derim bi bakarm almis biseyi istemesede of askm ya napcz orda eve gidelm yada almayalim der tm iyi alma derm ufaktan naz :) cogu zaman ise yarar kiamaz bana hemen gider ama bazende aksi lafları yla sinir eder her gulun dikeni olur diyip bnde mazur goruyorum:)
(306 puan) tarafından
Kesnlkle canım :) :)
0 oy
(2,009 puan) tarafından
Sevgiliyken asiri romantidi şimdi odun :)
(306 puan) tarafından
Hee bacım o şey bende de var aklıma gelmemişti bak :)
0 oy
(3,159 puan) tarafından

Sevgiliyken neyse evlendikten sonrada o canım kocam....<3:P

(306 puan) tarafından
Ne güzell :)
0 oy
(176 puan) tarafından
Evlenmeden once beni cok sıkardi arkadas edinmeme izin vermezdi ve daha neler cok kiskancdi ama evlendiyimizde iyi manada cok degisdi daha cok sevgi saygi gosterdi cok deger verir sıkilmama izin vermez insallah boylede devam eder
(306 puan) tarafından
Çok sevindim canım aynı eve girdğnzde seni daha iyi tanımıştır bekrken tanıyamamanın cerdği kısknçlıkla öyle davranmştr :)
(176 puan) tarafından
Bilmemki canim belkide oyledir ama 6-7yil sevgili olduk☺
0 oy
(1,720 puan) tarafından
köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş lafını buraya birakiyim gerisini sen anla
(306 puan) tarafından
Ve sende oluşan koca bir hayal kırıklığı..
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Öncesini pek bilmiyorum ama muhtemelen suanki huyuyla aynıdır yani çok şükür evlendikten sonra da eksi bi yön olarak hiç değişmedi sadece nisnliyken sevmedigim bi huyu vardi kahveye takilmasiydi evlendikten sonra kahvenin k'sini ondan duymadım hiç gitmedi..herkes için geçerli değil tabi ama nisnliyken bi türlü olan erkekler evlendikten sonra 180 derece döner diyolar ama çok şükür 3 senedir dönmedi ☺️ kahve hariç nisnliyken neyse evlendikten sonra da aynı kaldı canımın içisi ☺️❤
(306 puan) tarafından
Ohh ne güzelmiş canım sevndim senin adına :)
(9,625 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim ☺️
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Evet %100 hemde köprüyü geçene kadar 
(306 puan) tarafından
Üzücü bi durumm :(
(1,287 puan) tarafından
Çok şükür kötü bir huyu yok ama bana söyledi sözler vaadettigi şeylerin hiv biri yok ne hayal etmiştim ne buldum yine çok şükür buna da
(306 puan) tarafından
Evt hayl kırıklığıda çok yıkıcı bazn bnde yaşıyorum o durumu
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Cok yemek secerdi sukur her yemege alistirdim 

Birde cok sinirliydi hemen kavga cikarirdi simdi ol susar uzatmaz pek
(306 puan) tarafından
Oh ohh iyi keşke bnmkide ymek seçmese..
0 oy
tarafından

Evlenmeden önce küsünce çoookkk uzatırdı her boka trip atardı şimdi daha fazla alttan alıyo maşallah diyim nazar değmesin:D ha birde cok karısırdı giyimime makyajıma şimdi karısmaz

(306 puan) tarafından
Şmdi nasılsa bnm eşim diyordur :) erkeğin tribide hiç çeklmezdir iyi olmş değiştiği :)
tarafından
Aynen tek duzeltemedıgım huyu **** anasının yaptıklarına ınanmaması
(306 puan) tarafından
Oda imtihanındır belki canım
0 oy
tarafından
Evet eve girmezdi adam gerçi o evde ben olsam bende girmezdim de sürekli arkadaşlarının evinde kalır mış yada arabada yatar miş aylarca eve gelmediği olur muş sadece kötü olarak o huyu var di o da evlenince bitti işten çıkar çıkmaz hemen eve gelir 
(306 puan) tarafından
Huzur ve sakinlk Olmayınca ailenin de evi olsa girilmiyor.. İyi olmş cnım brbrnze iyi bakın
tarafından
Şuanda bile öyle annesinin evine giderken 3 kere düşünüyor ama benim aileme giderken koşa koşa gidiyor gerçektende huzur olmayınca erkek eve girmek istemiyor çok şükür evimizde huzurumuz var tek eksiğimiz evlat Rabbim onuda ne zaman uygun görürse p zaman nasip edecek işte
(306 puan) tarafından
Amiin canım benim hayrlı sağlıklı bir evlat nasip etsn Rabbm en kısa zamanda ❤
tarafından
Aminnn Allah razı olsun ♥️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 124 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (695 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 795 göst.
9 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Nisan KC (4,097 puan) tarafından soruldu
+2 oy