0 oy
533 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından

image

Kizlar bu sekilde besik kullanipta memnun kalan varmi elektrikli kendiliginden sallanan

6 Cevaplar

+2 oy
(816 puan) tarafından
Hic kullanmadim ama elektrik işin icine girdimi ne kadr guvenilir olabilirki bnce tercih etmeyin tabi sizin karariniz ama saatlerce oturup kndim sallamayi tercih ederim. Şahse yapar birsey olur ne bileyim bn elektrikten cok korkarim o yuzden gorunce yazmak istedim 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç tavsiye etmiyorum elektrik var sonuçta işin içinde güveni değil onun yerine pilli olanı titreşimli olanı alın 
(15 puan) tarafından
Pillede calisiyr ister pil ister kablolu
0 oy
tarafından
Bunu kullanan bir kaç annenin çocuğu ölmüş Allaj muhafaza evlerden irak dün akşam okudum ama nerde okudum hatirlayamadm
0 oy
(10,884 puan) tarafından
Ben 2.oğlumda kullandım çok memnundum kendiliğinden sallanıyodu ninni bile çalıyodu benim oğlum büyüdü eltime verdim oda kullandı şimdi diyorum keşke vermeseydim de bu oğlumda kullansaydım  
0 oy
(75 puan) tarafından

Ben henüz kullanamadım ama çok beğenerek aldım istediğin dakikaya ve hiza kuruyorsun dakikası bitince kendiliğinden duruyor çok sakinleştirici bir müziği var onuda istediğin kadar kurabiliyorsun

image

(15 puan) tarafından
Evet benimkide boyle
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Eltimde ve bir arkadasimda var cok memnunlar ikiside ama eltimin kizi pek icinde yatmak istemedi inadina ayakta veya carsafta sallanmaya alismisti. Gunduzleri ona koyarsin sallanirken biçok isini yaparsin zaten zaman ayarli sanirsam gecede kapatırsın veya kabloyu cikarip pille calistirirsin kacak elektrik kesintisi vs olursa tehlikeli olmamis olur. Ben cok pismanim bundan almadigima kizimi sallamaya alistirmam diyodum kaynanam alistirdi ve 2.5-3 saat sallayipta 5 dk da uyandigini bilirim :ermm:

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 223 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde Tulinylmzz (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 736 göst.
3 Şubat 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ayazyigitim (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 622 göst.
14 Nisan 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zeyneprecep (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 259 göst.
31 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ayasa (1,311 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,184 soru

24,381,956 cevap

348,788 kullanıcı

...