nasıl çoğaldığını hemen anlatayım cnm 2 gün önce eşimin aynı odayı bilgisayarı paylaştığı elemanı covid cıktı en çok temaslı benim eşim olmasına rağmen tüm kalite bi 6 kişi kadar fabrika aracıyla teste gitti geldi aynı araçla gittikleri kişilerden 1 ı pozitif geri kalan negatif çıkmış bugün ise gel diye aradilar aynı bölümde yeni elemanlardan birini göstermelik karantinaya almışlar hani soran olursa temaslı 1 kişi oda karantina da diye ama çocuğun teması filan yok en çok temaslı benim kocam ama usta diye o gelmezse iş durur diye adamı geri çağırdılar belki elemandan bulaşmadı ama teste giderken araçta pozitif olan kisiden yeni bulaştı bilemeyiz karantina yok bir de girerken belge imzalatiyolar viruslu birisiyle temasim yoktur diye esimde diğer ustasını arayıp ben imzalamicam onu temas vardıri işaretleyip vercem demiş yok seni bikac gün izine çıkaralım filan demişler ben izin derdinde değilim demiş eşimde az önce gitti işe şu anda taşıyıcı olabilir ama fabrikanın çalışması daha öncelik planda iste bu yüzden bitmiyor asıl sorun bu fabrikalarda okullarda iş alanlarında ben ve çocuklarım evden adım atmasak cami bile açmasak ne faydası var ki
Sağol sun duyarlı insanlar, büyük başarı ayakta alkışlanacaklar
1,492,902 soru
24,392,917 cevap
349,442 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın