Doğum yaptım , 17 gün oluyor ama hayatım boyunca unutamam bana yasatiklari o anları ,ilk gebeliğim di gece yarısı hastaneye gidttim doğuma aldılar beni altı tane nöbetçi ebe vardı, beşi dinlenme odasında uyuyorlardi ,tek bir ebe basimdaydi oda sürekli içeri gidip oturup geliyordu beni nts ye baglamisti sancılari kontrol ediyordu , öyle sancılarim geliyordu ister istemez bağırıyordum o acıya nasıl katlanayim ,ben bağırıyordum diye gelip bana kızdılar , öyle kızdılar ki anlatamam şok olmuştum doğum yapacak insana bağırma yeter sus artık demek sizce normal mi benim aklım almıyor ,senin yüzünden uyuyamıyoruz yeter artık daha bir sürü şey, ben özel hastaneye ayarlamistim kendimi ama gece sancı tutunca yetişemedik acilmam hemen oldu devlet hastanesi ne gitmemiş olsaydı yolda doguracaktim bende mecbur devlete gittim , unutamam bana yaptıklarını üstelik ilk gebeliğim di bilmiyordum tecrübesiz sim korkuyordum , bana anlayış göstereceklerine genel olarak tüm hamilelere anlayış göstermeleri gerekiyor çünkü o korkunç acıyı çekiyorsun, Allah aşkına söyleyin onların yaptığı insanlık mi, desem şikayet edecem ama boş şikayetler kimse birşey yapmaz , o kadar üzgünüm ki