Yok canım genelde kullan yıka şeklinde ama bende bi 3lu muydu 5li mıydı almıştım onlar 2 3 yikamalikti.. şöyle muşamba gibi olanlar uzun süre kullaniliyor
Canım tek kullanımlık değil onlar dört tane Alsan yeterli civilde 10tl var aklında bulunsun
Ici pamuk disi musambalardan al onlar tek seferlik degil yika yika giydir ama cok cis yaparsa kaciriyor cis yaptikca değiştirmelisin
Çok pahalı burda 10 tl içleri havlu dışı muşamba gibi yıkıyor yekrar kullanıyorsun
iyiyse eğer uz7n süre yıka kullan yapabilirsiniz
cnmm yikayip tekrar kullanabilenler var..fiyati da 25 30 tl civari..ama ben senin yerinde olsam.almazdim..havalar sicak yerlerden haliyi vs kaldir..ben oyle yaptim...baslarda alistirma.kulodu kulkandim ama geciktirfi 1 hafta bosuna ugrastimm..sonra arkadaslarin tavsiyesiyle altina taytini ya da sortunu giydirdimm..surekli yerlere isedi ya da buyugunu yapti 10.gun sonunda yavs yavas rahatsiz olmaya basladi ve cok sukur tuvaletini yapiyor..sakin alma parana yazik..bende aldigini iade ettim..
canim alistirma kiloduyla zor ogreniliyormus o yuzden ben hic almadim onlardan cocuk bez var gibi saniyormus yapiyirmus rahat rahat ben de oglumu 2 yas 4 aylikken ogrettim halilari kaldirdim sadece bir kilot veya sort giydirdim baska birsey giydirmedim lazimlik aldim yakinimiza koydum devamli oturttum basinda brkledim her hareketinde geldi mi acaba diye oturttum bir kere yapti yakaladim sonra alkisladik sevindik beraber falan ozendi ondan sonra kendisi gidip oturmaya basladi tabi kac ay kacirdigi da oldu iyice ogrenene kadar onlara katlanacaksin artik bir daha bez baglamadim.hic geceleri bagliyirum ama arada kaciriyor geceyi kesemedik geceye cok ugrasmadim dogrusu simdi 3 yasini gecti klozete kapak aldim ona yapiyor cok rahatladik valla Allah kolaylik versin size de alistirmak zor oluyor
1,487,300 soru
24,314,206 cevap
344,921 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın