0 oy
1,007 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Üzerine yazma tülbent kapatıp tabi .. ve eşiniz görse ne der

39 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Orta ipe atlet astım önünde arkasında camarilae vardı görünmesi imkansız ve üzerine de yazma kapattım odur ki ucu gözüküyor renginde kirmiİ eşim kıyameti kopardi evde :((( 
-Reklam-
+1 oy
(406 puan) tarafından
Atletten nolcak kız kim hallencek senin atletine tövbe
tarafından
Öyle valla delirdi kiz
0 oy
(16,583 puan) tarafından
Kışın dışarı asmam ben dışarıya 

Yazın asinca da bişey demez ipte değil kurutmalikta çünkü 
tarafından
İpe astım.orta tarafa ki önünde damar sagi solu camasir kapalı üstü ve eşim tesadüf gördü kıyamet kopti
(16,583 puan) tarafından
Nereye asayım deseydin gel sen as o zaman pi
tarafından
Petege koyacakmisim
(16,583 puan) tarafından
Sende peteğe köy boşver
tarafından
Ya acil kuruması gerekti astım ne bilim kız neler söyledi lohusa halimle.ilk kez onu böyle gördüm varya :(
0 oy
tarafından
Öne normal kıyafetleri seriyoruz ortadaki ipe başa bir kıyafet sonra atletler en sona yine kıyafet en sona iç çamaşırı onunla birlikte üzerine ince bezler kapatıyoruz görülmediği için eşim sıkıtnı yapmıyor 
tarafından
Aynısını bende yaptım tam senin dediğin gibi ve eşim gördü kıyameti kopardi
0 oy
(15,887 puan) tarafından
Asmam , esim bana ait çorabi bile disari astırmaz. Dişariya sadece nevresimleri falan asarız gerisi evde kurur. 
tarafından
İlk defa böyle gördum.bu huyunuda ilkkez ogreniyorum
(15,887 puan) tarafından
Erkekler ergenlikten 40 yaşindayken kurtulurlarmış , dur bakalim daha ne huyları çıkacak kırk yaşina kadar.
tarafından
Aynen öle valla
tarafından
Kız senin kocan da aboww ben çekemezdim.
(15,887 puan) tarafından
Bende cekemiyom zaten :D
0 oy
tarafından
Ikinci sıraya seriyorum hiçte üstüne bisey kapatmıyorum 
tarafından
Bazıları paranoyak iste
tarafından
Bazen düşünüyorum benim kocam mi garip ama burda kocaları çoğu şeye karisanlari görüyorum şok oluyorum milletin işi gücü yok benim çamaşırlarıma bakiyo
tarafından
Kız ilk kez böyle görüyorum onu doyorum yani kapalı kimse demez AA hunun atletine bak falan anlayamıyorum
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Esimin demesine gerek hic disari asmam ben evimiz gecekondu yan komsunun penceresi direk bizim iplerin onunde asmiorum 
tarafından
Ya valla kapatıyorum öyle meydana asmiyorum zaten üzeri kapalı yazma ile
(5,910 puan) tarafından
Bnce asma ben uygun gormuorum her turlu
0 oy
(2,925 puan) tarafından
Benimkide öyle asla iç çamaşırı astırmaz bi kez en arka ile astım bi kez uyardı odur budur asmam zaten kışın çok kötü kokuyo dışarda 
tarafından
Kız hemen kuruşun güneş vardı dedim kalsın hemen kurusunki üstünü kapattım yani gorunmuyo odurki ucu gozukuyo
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Atlet kullanmıyorum kullansam da eşim kit zekali değil atlet sonuçta sütyen mi bu :D
tarafından
Atlet işte bu konuda boel olduğunu beş sene sonra anlıyorum
(6,198 puan) tarafından
Çok saçma fazlasıyla ne alaka yani.O zaman oda atletlerin kapatsın
tarafından
Off ne bilim manyak lar
0 oy
tarafından
Üzerine yazma vs atıyorum bir şey demez eşim görünmediğini bilir çünkü 
tarafından
Bizde attık ama çıldırdı
0 oy
tarafından
Kayınvalidem de kaliyodum bayrak gibi aşmıştı iç çamaşırları gittim üstünü örttüm dışarıyı geçtim gelen giden oluyo . Her zaman üstüne bişey orterim görünmesin diye eşim de denk gelmedi görünmediği icin
tarafından
Bende kapatıyom üstünü asla çarşaf etmem
0 oy
tarafından
Eşim işlerime asla karışmaz ama bir kere bile asmadım normal çamaşır nevresim asarım iç çamaşırı çorapları evdeki askiliga asarım annemden öyle gördüm öyle alıştım 
tarafından
Gördü işte üstü kapalı yine kizdi
tarafından
Sen de eşinin hassasiyetine göre bir daha asmazsın boşver erkeklerin her dediğine bakmamak gerekiyor eşinin yaptığı çok yanlış gönül kırmadan güzelce uyarabilirdi
tarafından
İlkbkez böle bağırdı çağırdı
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Bende o yüzden ipe asmıyorum askıda çok rahat oluyor kimsecikte görmüyor 
tarafından
Öle valla bıktım kural Kural Kural
(1,287 puan) tarafından
Balkonun büyükse canım aşkı da kurut sende cok  rahat valla ben mandal bile kullanmıyorum sadece çarşaf uzun şeyleri ipe asarken kullanirim
tarafından
Onada kızıyor
(1,287 puan) tarafından
Kız atletten ne olacak alt ve sutyen anlarımda onları bende asmam ayıp
0 oy
tarafından
Yok kuzum  öne sürmek ben ve her zaman ince tülbent yazma ne varsa üstünü örter im 
tarafından
Bende ama kapattım halde kızdi
tarafından
Ön tarafa mi seriyorsun canım ..ben ilk gelin geldiğimde arka pencereye sererdim  utanirdim
tarafından
Yok arka balkon aralara üstelik attım
tarafından
E nereye asacaksin madem eşin öyle kabul etmiyor odaya aşmak için biseyler yapsin
tarafından
Petege falan asacakmisim
tarafından
Petek varsa as kuzum bı sure sonra zaten o rahatsız olur asmani istemez
tarafından
Öyle yapacam zaten küçük bebek var evin içinde çamaşır olmaz diye biliyorum ama napim
tarafından
Her yere as gözüne soka soka o rahatsız olsun ..
tarafından
Hergun dön atlet yıkayıp peteklere doldurayim.o görsün:)
0 oy
tarafından

Ben asmıom m :)

tarafından
Ayy aman bu urfalilar manyak:)))
0 oy
(3,700 puan) tarafından
Tam Ortaya Asıyorum ne içerden ne dışarıdan kimse görmüyor ha eşim görsede hiç bir şey demiyor alt tarafı çamaşır 
tarafından
İşte alt tarafı atlet
(3,700 puan) tarafından
Tmm kiskanc olunur da o kadarı da fazla yani o zaman sende onunkilere kız olur mu öyle şey
0 oy
tarafından

Asıyorum. Adamda birşey demiyor. Öne normal kıyafet ic camasirlar arkaya

tarafından
Amann ama bu çamaşır konusunda yoruldum
0 oy
(5,216 puan) tarafından
ben kendim pimpiriğim bu konuda eşim bişey demez ama ben aşağı düşme ihtimaline karşı rahatsız olurum oyüzden kurutmalık var balkonda ona asıyorum 
tarafından
Onada assam aynı içerde olacakmış
(5,216 puan) tarafından
gaynanası kurtlanmıya o nedenmiş =)
tarafından
Değişik işte:))
0 oy
tarafından
Bende de o sıkıntı var Meltoş ya bide ben çamaşırliga asmama rağmen kavga ediyoruz, geçen öyle asmistim çok bağırdı balkona çıktım baktım tişörtümü çıkartmış onun üstüne atmış anlamıyorum nasıl olacak, iç çamaşırları güneş görmeli mikrop için ondan kendisi yokken kurutuyorum bizim burada heryer apartman diye bende çekiniyorum ama napim
tarafından
Konuşuyor istiyorsan birtane daha üst giy diyo :)
tarafından
Niye kız öyle diyor ne giymissin niye :Ddd
tarafından
Kazak var kız üşüyorum lohusalık böyle bosey oda aciyor güya:))
tarafından
Cuma günü seni anlicam inşallah kanki :Ddd
tarafından
İnşallah canimsi :))
0 oy
(79 puan) tarafından
Ben kapatmıyorum ki bizim evde gözükmüyor kimse görmez arada eve gelenler kapıda görülür oda siyah atlet giyiyorum fark etmiyor bile kaynanam sütyene kilot falan hep açık seriyor ben öyle değilim tülbentle kapatırım yada evde kuruturum ondan görmüş o yüzden bisey demiyodur belkide 
tarafından
Aman takintiliymis bu konuda onu anladim

İlgili bir soru bulunamadı

412,040 soru

12,403,713 cevap

44,537 kullanıcı

Kategoriler

...