0 oy
761 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından
benim cevabım tereddütsüz gorumcem gorumcem bogazini sikasim geliyir kendini beğenmiş  insanlari aşalıyor kücük görüyor .yasi 25  simdiye kadr kimse istemeye gelmemis herkese de benim kriterlerim var herkesi kabul etmiyorum diyor gıcık 

42 Cevaplar

0 oy
tarafından

Görümcem tabiki sonrada eşimin yengesi çok gıcık uf keşke böyle olmasalardi:ermm:

-Reklam-
0 oy
(1,863 puan) tarafından

Eşimin teyzesi sinir oluyorum :ermm:

0 oy
(11,220 puan) tarafından
Bi akraba var nefret gıcık her halt var 

Eşimee bazen gıcık oluyorum 
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Tarih öğretmenimdi özel okuldan gelmişti bizim okula sürekli aşağılama içerisindeydi hayatımda en gıcık olduğum insan di tabi insan denirse
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Amcammm ve halammmmm herşeyi me karışırlar kendi çocuklarına da asla nedense ikisinin de hep bana garezi var sevmiyorum ikisinide 
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Kaynanam eltimmm 
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Sen de böyle diyerek onu asagiladin şimdi ama. Gıcık olduğum kimse yok suan için.
0 oy
(5,197 puan) tarafından
Erkek kardesimin karisi ıyyyyy etlerini yagda kizartsalar icim sogumaz
(303 puan) tarafından
Çook kötü o ya geçen bende öyle birşey oluyormş gibi rüya gördüm sevmeidğim biriyle kardeşimi ayy ölücektim sinirden Allah sana sabr versn yabancı biri de dğel mesafe koyup görmesen akrdeşnle görştüğün için çok zor oluyor
(5,197 puan) tarafından
Aynn cnm surekli gormek zorundasin ki annemin hatiri olmasa ahhhh neler soyler neler yaparimdaaaa
(303 puan) tarafından
Evett canm anlıyorum seni yaşamasamdaa
0 oy
(12,520 puan) tarafından
Gıcık olduğum biri yok
0 oy
tarafından
Hangisini desem bilemedim çok var
0 oy
(404 puan) tarafından
Kaynanam görümceler ıyyyýyy nefretliklee
0 oy
(622 puan) tarafından
Oooo say say bitmez
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Çok bilmiş kendini üstün zeka gören kurnaz sanan aslında karşısındaki insanların onun küçük beyninden neler geçirdiğini hissedecek kadar ***** olan insan türü...  bide ben bi işi yaparken işin ortasında yada bitiminde direft veren insan ölüyom bu insan türlerine giciğimm
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Kendini bilmeyen herşeyi doğru bildiğine kendisi inanıp kendini bişi sanması ve kibirli insanlar... 
0 oy
(775 puan) tarafından

Kocamın tarafına:D:D

0 oy
(152 puan) tarafından
Beni sevmeyen çok ama benim kimseye bi gıcık tuttuğum yok :)
0 oy
tarafından
Herkes'den nefret ediyorum,ama tek başına canim çok sıkılıyor...
0 oy
(11 puan) tarafından
Wallah yohh  . Mesela tüm yorumları okudum üzüldüm aslında  yanlş anlamayn  gıcık olduğunuz kişiler demekki  çok sinir ediyor sizi keşke yapmasalar doğru dürüst, sevgi ,kıskançlık,bencillik olmadan anlaşsalar keşke şahsen ben Eşimin tüm ailesini  Çok Seviyorummumarım ömür boyu öyle olur
0 oy
(479 puan) tarafından
Kayınpederim tabikide :) 
0 oy
tarafından
Abimin eşi yengem yemge de demeye dilim varmıyor ama kendini beğenmiş herkesle dalga geçen insanı anlamayan fesat hasud kinci birisi 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 491 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde PrensesAnnesi1903 (748 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 267 göst.
+1 oy
16 cevap 791 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde indigo (2,962 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,167 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,573 soru

12,421,402 cevap

45,243 kullanıcı

Kategoriler