0 oy
1,173 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşimle kavgamızın sebebi genelde hep annesinin yaptıkları şeyler. Onun dışında aramızda bir problem yok çok şükür. Ne zaman annesini şikayet etsem kavga ediyoruz. Annesinin yaptıklarını söylediklerini görmüyor . Ben nerde hata yapıyorum. Nasıl davranırsam eğer annesinin hatalarını görebilir. Annesini eşime şikayet ederek hata mı yapıyorum bana akıl verin

24 Cevaplar

0 oy
(7,116 puan) tarafından
Şikâyet etmeyeceksin kendinin görmesini sağlayacaksın .
tarafından
Nasıl yapıcam
-Reklam-
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Ne die şikayet ediyorsun ki boşver sen suçlu olursun
0 oy
tarafından

Evet hata ediyosun annen deyince suratlar bir değişiyor ondan hiç lafını bile etme bence.

Valla ben abimi sevmem abime eşim kötü bisey söyleyince bana bile dokunuyor. Kimse kimsenin ailesine laf etmesin bence.

0 oy
(1,863 puan) tarafından
Her zaman erkekler anacı olsugu için yaptıklarını görmez sen akışına bırakacaksın elbet bı gün görür yaptıklarını o zaman dersin ben demiştim diye :D
0 oy
(483 puan) tarafından
Ayner iyle canim bizde öyle  bnm esimde annem cahil  idare et der hep ama insnain.sabri biyere kadar bnde anan uzulmesin cahil diye hep.altdan.alamam derim ama bu bzen aramzo bozuyor  esimle.hrr konuda iyiz ama biktim ailesinden biz tasindk el atmadilar simdi tasinacak esimden meddet umuyor gelmiyon ev bak diye felan 
0 oy
tarafından
Annesi dunyanin  en kotusu de olsa onu svaunur. Ve o bile  bilse annesi kotu  biri yine savunur.  Bisuna annesinin lafiini etmemek lazim. 

Ha bazi erkek var asla karisini  ezdrmez  annesini karisisina alir ama o nadir.
0 oy
(992 puan) tarafından
Ikisinde ikisine şikayet etmek doğru olan tek taraflı olmaz 
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Görselerse görmezden geliyorlar canım uğraşma. En son kaynayayı evden kovdum çocuğu aldım anama gittim 1 ay kaldım. Zorla getirdi eşim geri. Bebek 20 günlüktü hem de. Tabi o bir ayda da eşimle annesi yüzünden hep kavga telefonda. Geldim eve alacağım sandı almadım ondan sonra anladı ciddi olduğumu. 
0 oy
(285 puan) tarafından
Canım görmek istemeyene ne yapsan görmez bosvereceksin sende görmezden gel inşallah zamanla aklı başına gelir sen kaynananla aranda hallet eşine yansıtma böyle yapiyorsa
0 oy
(942 puan) tarafından
Ne kadar çok şikayet edersen o kadar çok anasını sever cnm bunu unutma o kadar çok anasına düşkün olur. Anlatılacak şeyleri anlat tabiki
0 oy
tarafından
Ne oluyorsa söylüyorum bam bam bam.  Susup napcam görsede annesi ses edermi 
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Benim  eşimin  annesi  yok  rahmet eylesin bende  uvey annesi ve babasını  şikayet  ediyorum  sürekli  birsey  istedikleri   için  eşimde  bilir  ailesini ben biliyorum  zaten  onları  der beni  haklı  görür  hep  o yüzden artık  ne yaparlarsa  daha da karışmam  çok  sinirlerimi bozan  birşey  olmadıktan  sonra  
0 oy
tarafından
Görmeyen göz e ne yaparsan yap istersen anasını gözüne şok görmezler . Benim.esim.anasinin huyunu bildiği halde kabullenmiyor neyse o valla artık herşeyi söylüyorum ister kabul etsin ister etmesin ister ben kötü olayım ister olmayayyim
0 oy
tarafından
Ben annesini şikayet etmeyi bıraktım tamamen kanıt yoluyla ilerliyorum yani kaynanama gidince eşim nereye ben oraya yada kaynanam bana bir şeyler yapmaya baslar hemen eşime mesaj atarım kapının kenarından izler dinler kimin haklı olduğunu görür boylece 
0 oy
(406 puan) tarafından
Ah canım bizdede öyle görmrz emin ol anası haklıdır onun
0 oy
(6,059 puan) tarafından
Ayy. Boşver kaç keere bnde eşime syledım bylelrr byller dye senden soğuyorum artık onların lafını etme blmem ne bnde artık susuyırum napim aramız bozuluyor snra
0 oy
(878 puan) tarafından
Bence görüyorlar ama bize karşı toz kondurmak istemiyorlar anne sonuçta aynı şeyi biz de yapardık ben de eşime şikayet ederim haklıysam bana akıl verir ama haksizsam da söyler hata ediyorsun bak o öyle dememiştir falan diye yani kısacası anne diyince akan sular durur bunu görmeleri için de direk onlara yönelik bişey yapmaları gerekiyor
0 oy
tarafından
Onu büyütüp yetiştirmiş ga annen demissin ha sen demissin aynı o yüzden sinirleniyolar sen melek gibi ol o görsün 
0 oy
(391 puan) tarafından
Ben senelerce sustum hata ettim şimdi söylüyorum herşey daha güzel kendi de gördü çünkü 
0 oy
tarafından
Biri banada akıl versin kaynanam yok ama kayin peder den cok çekiyorum konuyu acinca eşime heo kavga ediyoruz cok sıkıldım artik hakliyken haksiz çıkıyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 473 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 517 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 364 göst.