0 oy
1,172 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşimle kavgamızın sebebi genelde hep annesinin yaptıkları şeyler. Onun dışında aramızda bir problem yok çok şükür. Ne zaman annesini şikayet etsem kavga ediyoruz. Annesinin yaptıklarını söylediklerini görmüyor . Ben nerde hata yapıyorum. Nasıl davranırsam eğer annesinin hatalarını görebilir. Annesini eşime şikayet ederek hata mı yapıyorum bana akıl verin

24 Cevaplar

0 oy
(5,216 puan) tarafından
o anasının hatalı olduğunu görüyodur da işte
-Reklam-
0 oy
(598 puan) tarafından
Ah ah bende bu hatayı yapiyordum artık yapmıyorum inşallah kendisi görür
(1,287 puan) tarafından
Ben 3 4 defa ciddi kavga ettim anında söylemedim tabi o duyduktan sonra söylüyorum içimi döküyorum ilk gün söylesem belki anasını savunur bu ilk baharda kendi kendine bahane bulup eski evde ki soba mi dışarı atti yağmurun altına eşin de gitti içeri aldı bi güzel de kavga etti ben hiç bisey demedim allah yukarıda görüyor ne şekilde düzenli bıraktığımi bahanesi de yok neymiş sobayı tutup içeri atmışında düzeltmemişim ben niye yaptığıni biliyirdum Eltim le kavga etmişti sinirini bende çıkaracaktı allahtan eşim gözüyle gördü anasının hareketini gitti kavga etti tabiki de beni savundu yaptığı hiç hoş bir hareket değil di öyle değil mi
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Sana yemin ederim aynı şeyleri yaşıyoruz. Yaklaşık 5 senedir aynı şeyler.  Annesi yapmadığını bırakmaz ben söylediğimde asla ama asla toz kondurmaz. Ben de kendimce bi streteji oluşturdum. Artık şikayet eder gibi değil de alttan alttan sakin sakin konuşurmuş gibi anlatıyorum. Üzülüyorum,neden böyle oluyor,ne yapayım sence gibi cümleler kuruyorum. Ses yükselmediği şikayet gibi olmadığı için tartışma olmuyor çok şükür ve eşim de anlıyor beni. Görüyor artık zaten kızsın sövsün istemiyorum tabii ama tepkisini koysun istiyorum çok şükür olmaya başladı. Tavsiye ederim. Bu sayede kaynanama da bütün içindekileri saydım döktüm ve bana hak verdi. Ben şokkk. Artık böyle yapacağım.
0 oy
(830 puan) tarafından
Eşim kenara ayırdığı parayı gitmiş arkadaşına vermiş bizde zor durumdayız inan mama parası ev ihtiyaçları derken kalmıyor hiç ben sırf çocuğum aç kalmasin diye kendime bı parca birşey almazken gidip parayı başkasına veriyorsa anasına söylerim söyledim de 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 473 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 517 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 364 göst.