0 oy
301 göst.
Aile kategorisinde (4,617 puan) tarafından
35 haftalık hamileyim 14 aylık da bebeğim var ve doğuma az kaldı evim sobalı doğumda kimsenin bana bakmasını istemiyorum 15 yaşında gorumcem bakim diyor ama pek yapamaz diye istemiyorum dolaba 

dolma 

Mantı 

Un kurabiyesi 

kandil simidi

Peynirli börek

Kıymalı patatesli börek

Bulgur köftesi

Sigara böreği

Yapıp koydum o zaman rahatlık olsun diye sizce soba hariç yapabilir miyim bebeği küçük olanlar nasıl yaptınız birde dolaba başka ne koyabiliriz bana tavsiye verir misiniz

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla kuzum eşinde yanında olursa  rahat rahat halledersiniz. Iki hafta geçtikten sonra düzelir zaten. Insanlar yardımdan çok yük gibi oluyor çok haklısın kimseyi istememekle
(4,617 puan) tarafından
İlerde kimse ben sana şunu yaptım desin istemiyorum annem gelemiyor aynı mahalledeyiz evde kardeşlerim var diye ama her gün sobamla ilgilenirler sürekli gelir giderler ama kalmak için kimsenin bakmasını istemiyorum
tarafından
ImsAllah halledebilirsin kuzum Rabbim yardımcın olsun
(4,617 puan) tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Yapmışsın zaten canım daha ne olsun ortalık berbat zaten mümkünse kimse gelmesin de yani birde yiyeceklerini düşünüyorsun boşver bence dahasıni sen 
(4,617 puan) tarafından
Benle eşim için yaptım onları yemek yaparken zorlanmim diye
(1,792 puan) tarafından
Hmm anladım inşaallah çabuk ayaklanır normal yemek yapabilirsin canım Allah kurtarsın ama yeter yani
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Normalmi sezeryan mi cnm
(4,617 puan) tarafından
Normal çok şükür :)
(1,452 puan) tarafından
O zaman korkma cnm yapabilirsin sezeryan olsa daha zor olurdu büyük çocugu kucagına gelip dikişkerini acıtabilirdi egilip kalkamazdın ama normalse yapabilirsin
0 oy
tarafından
Ben sezeryan oldum annem hafta içi yanımda hafta sonu evine gidiyordu eşim bakıyordu sağolsun yemeğimi yapıyordu bende böyle buzluğa az az atmıştım rahat oluyor ıspanak al yıka poşetle at taze fasulye dil at sarma sarıp atmıştım ben 
0 oy
(3,276 puan) tarafından

Poğaça yapabilirsin lahana sarıp koyabilirsin 

Normalmiş canım zaten bakarsın kendine güven :)

0 oy
(87 puan) tarafından
Valla canım ben yapamadım. Yaparım dedim kimseyi çagırmadım. Sobalı ev şubatta dogum yaptım normaldi kolaydı çok şükür. Ama dogum yaptıgım gece sabah kadar 2 çocuga baktım fazla dinlenemedim eve geldim sobalı lavobaya bile giderken donuyorsun Bi de sofra hazırla topla sadece kahvaltı bile yapsan Bi bulaşıgı oluyor. Zaten kanaman var terleyip dinlenmen lazım sogukta iş yapılmıyor. Benim küçügü doyurunca büyük acıkıyor ilk başlarda sürekli gece uyanman gerekiyor dinlenip güzel beslenmeyince de süt sorunun oluyor vs. Ben içinden çıkamadım 10 gün falan annemde kalıp döndüm sonra kendime geldim. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 117 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Yorgun0001 (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 132 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde sevgi.tasan (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.