0 oy
6,243 göst.
Diğer kategorisinde (2,459 puan) tarafından
Kızlar hamileliğini 2 aylıkken ya da hareket ettiğinde öğrenenler var mı aramızda? Nasıl öğrendiniz?

5 Cevaplar

+1 oy
(658 puan) tarafından
Benim kese 8 hastalıktı öğrendiğimde ama bebiş yoktu. Adet düzensizliğim vardı diye hiç anlamadım ama sürekli ağrı şancı girip adet olamayınca şüphelendim o zaman farkettik. Tabi geç döllenme olduğu için kese var bebek yoktu kürtaj masasında son kez kontrolde duydum kalp atışını minik mucizemin 
(14,164 puan) tarafından
Ayyyyy kıyamam kuzuma Rabbim bağışlasın
(658 puan) tarafından
Amin canım
(2,459 puan) tarafından
Ayy Rabbim korusun bütün minikleri :')
(658 puan) tarafından
Amin canım rabbim tüm sabileri korusun
-Reklam-
0 oy
(1,523 puan) tarafından
Canm ben sekiz buçuk haftalıkken öğrendim test yapmasam daha haberim olmayacaktı hiç belirti de olmadı 
(2,459 puan) tarafından
Adetin gecikince mi test yaptın canım? Maşallah 2 aylık olmuş :)
(1,523 puan) tarafından
Evet canm 6 gün gecikmisti pembe akıntı geldi azcik eşim de test getirmiş çok silik çıktı bir saat sonra sabah yine yaptım yine bir saat sonra çıktı çok silik kan verdim geç döllenme olduğu içinmiş silik çizgi doğumu yaptım Allah'a şükür onüç günlük olduk ❤️
(2,459 puan) tarafından
Oyy maşallah kuzuya :) ❤
0 oy
(2,766 puan) tarafından
8+6 haftalikdi ogrendigimde tarladaydim hep calisiyordum o zmanlar surekli kasik agrim vardi ve sadice sag kasigim agiryordu bi gun internetten arastirdim hem kanser belirtisi olarak hemde gebelik olarak gozsteriyordu bu agrinin sebebini esime dedim test getir eger testde cikmazsa ben kanserim dedim esim 2 tane test getirmis yaptigim dk da iki belirgin net cizgi cikdi esim inanamadi cunki hic beklemiyorduk gebeligi gitti ezcaneden 5 tane daha test getirdi hegun birini yap dedi 5 gun boyunca tek tek hepsinide yaptim hepside cift cizgi cikiyordu sonra doktora gittim 9+3 haftalikti ultrasonda betam 10.0000 cikmisdi
(2,459 puan) tarafından
Masallah ilki de küçükmüş daha :) benim de bebeğim 17 aylık ikimciyi de istiyoruz ama eşimle gözümüz korkuyor :))
(2,766 puan) tarafından
Ben babagimi isterken kaynanalarla kaliyorduk 10 kisi vardi bi evde kalabaligiz bayagi kizimla hep onlar ilgileniyordu bende ikincide olsun der dururdum rabbim nasip etti ama bi kac gun sonra bi sebebten dolayi ayri eve cikdik ama genede kizim zor bi bebek degil kendi yatiyo kalkiyor yeterki karni tok alti temiz olsun masAllah benim kizima rabbim nazarlardan korusun
(2,459 puan) tarafından
Maşallah canım Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın :)
(2,766 puan) tarafından
Amin canim zeyneb seninmi ismin benimde kizimin ismi
(2,459 puan) tarafından
Evet canım zeynep ismim :)
0 oy
(2,477 puan) tarafından
8 haftalık falandı öğrendiğimde reglim geçiriyordu test yaptım öyle ogrendim
(2,459 puan) tarafından
Maşallah canım :)
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Iki aylik hamileydim ogrendigimde eltimin dugunu vardi elbisse bakmaya gitmistik bitane elbise giydim gobegim cikmisti normaldede hic gobegim olmazdi cok zayiftim esim de yanimdaydi esime dedim hayret ben kilo aldim herhalde gobegim cikmis dedim hamile oldugum aklimin ucundan gecmezdi kizim bir yasindaydi daha kucuktu esim test almis eve gidince verdi bi baktim hemen cift cizgi cikti şok oldum bu arada ben her ay duzenli adet oluyordum oyuzden fark etmemisim kizimada bir bucuk aylikken ogrendim 
(2,459 puan) tarafından
Hamileyken mi adet görüyodun canım maşallah hiç belirti de yaşamamışsın :)
(1,357 puan) tarafından
Uc ay adet goruyorum cnm kizimda canim kofte kola cok canim cekmisti ruyama girmisti oglumdada aynisi olmustu baskada belirtim hic olmamisti dugun telasindan kendimi unutmustumm
(2,459 puan) tarafından
Çok ilginç gerçekten maşallah bu arada keşke herkes böyle rahat geçirse hamileliğini :)
tarafından
Nesrim.
Hamile olduğuna nerden şüphe ettin. Benimde aklımda soru oluştu şimdi. Düzenli regl oluyorum demissin de hala regl oluyor musun ? Yanı nasıl anladın test yaptın ? Bende pembe akıntı sonrasında lekelenme de geldi ama korunuyoruz biz
(1,357 puan) tarafından
Cnm ustune goruyorsun işte adet gunun ne zamansa ondan bir hafta sonra test yap ben bebek uc aylik olana kadar adet oliyorum hicde aklimin ucundan bile gecmedi biraz gobegim cikti diye test aldik baktik cikmisti iki cocugumdada uc ay adet gordum ucuncu cocugumda bir ay uzerine adet gordum onuda bir aylik hamileydim fark ettim karninda hafiften bi kibirti varmi sol yada saginda
(1,357 puan) tarafından
Cnm sn bir hafta sonra test yap varsa cikar şuan hamile degilim kizim 6 aylik
(2,459 puan) tarafından
Canım karnında kıpırtı olunca mı süphelendin?
(1,357 puan) tarafından
En son hamileligimde kipirti olmustu cnm
tarafından
Nesrim.
Ama bende spiral var eşimde korunuyor yani belirtide yok karın ağrısı ishal çektim iki gün önce bide lekelenme de oluyor ama sanmıyorum hamile oldugumu
(1,357 puan) tarafından
Yok tur ozaman cnm sipral varsa
tarafından
Oh biraz olsun rahatladım şuan canım ya :D sen regl oluyodum falan deyince bir an şüphe ettim . Hiçte hazır değilim çünkü
(1,357 puan) tarafından
Sen sipral var diyorsun cnm ben hic korunuyordum olursa olur olmassa olmas diyordum cnm sipral en iyi korunma yontemii

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 289 göst.
12 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 2,234 göst.
31 Ekim 2020 Diğer kategorisinde ayse_132 (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 903 göst.
10 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Yonca00 (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 243 göst.
30 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (524 puan) tarafından soruldu

411,412 soru

12,384,575 cevap

43,436 kullanıcı

Kategoriler

...