0 oy
828 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar simdi benim halam cok dedikoducu ikiyuzlu yuzsuzdur kaynanamlara gorumceme eltime gider televizyon gibi film ceker gelir bana anlatir bende kardesim yazmistim televizyoncu filmci gibi mesajlarimi gordu ama bisey demedi ama hic usulmedim gordugune ohh olmus gorsun ki bidaha iki yuzluluk yapmasin herkesin arkasindan anasini aglatir onune gelince kedi gibi olur ve surekli telefonimu karistirir benden izinsiz herzaman yapar ohh burnu yansin da bidaha karistirmasin telefonumu insallah bu mesajdan sonra hareketlerine ceki duzen verir

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Niye böyle bir insanın yüzüne vurmuyorsunuz ki yaptıklarını
tarafından
Soyledim cnm teyzem annem soyledi ama degismedi hala laf tasimaya devam etti bende bilerek kardesime mesaj attim mesajida telefonumda kayitli biraktim gorsun diye
tarafından
İki gözünü çıkarmışsn o zaman canm
tarafından
Aynen cnm onun derdi telimde bisey bulup gidip dedikodumu yapmak bende ona dert olsun diye boyle bi yontem denedim insallah akillanmistir
tarafından
İnşallah canm rabbim ıslah etsin
-Reklam-
0 oy
(2,021 puan) tarafından
Kişiye günah  olarak her duyduğunu  söylemesi  bile yeter
tarafından
Sozde icinde Allah korkusu var ama yapiuor cnm mesajlarimi okuyor ozel falan dinlemiuor eve geldim sifre koydum wn son
0 oy
(164,142 puan) tarafından
Tlf sifre koy özelin sonucta
tarafından
Koydum kanka artik giremez:))

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 898 göst.
30 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 169 göst.
4 Kasım 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Mevah (1,994 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 200 göst.
14 Ağustos 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Aniskomhakli (1,242 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 646 göst.
21 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Djdjdhshsu (102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,217 soru

24,426,930 cevap

352,110 kullanıcı

...