0 oy
1,053 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ne yaparsınız.2 sene önce bı olay yaşadık buraya yazmıştım o gün değişti şifresini hala vermiyo .

36 Cevaplar

0 oy
(4,694 puan) tarafından
Benim eşim hiç şifre koymazdı ben kendime şifre koydum baktım oda koymuş şifren nedir dedim seninkinin aynısı dedi 3 yıldır aynı çok şükür kocam telini saklamaz evden işe işten eve beraber gezer tozariz
-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Vermek zorunda ben teli kırarım oda aynı sekilde haa baktım olmuyor bende asla Sifre mi vermem
0 oy
(450 puan) tarafından
Ne demek ya eşim bana telefonunu vermicek şifresini böyle saçmalık mı var bir insanın telefonunu vermemesi demek %90 bi *** karıştırıyor demek benim esim telefonunu benim baş ucuma koyar sabah beni uyandır alarm çalınca diye şifresini de bilirim eşler arasında böyle şeyler olmaz oluyosa da sıkıntı vardır 
0 oy
tarafından
Bazen vermiyor direk muhatap olmuyorum mutfağa gidip orda oturuyorum geliyor bunun için mi küstün diyor tabi gene cevap vermiyorum şifreyi açıp telefonu bırakıp gidiyor 5 dkka sonra geliyor ama alıyor bazen hiç açmıyor neden diyorum seni delirtmek hoşuma gidiyor diyor zorluyor yani açarken
0 oy
(327 puan) tarafından
yok öyle bi dünya heralde yani kavga çıkar sakladığı seylermi varda vermiyo hayırdır derim benimkini bilir bende onunkini faceninde hotmailide hep benim telde açıktır 
0 oy
tarafından
Canım yormlarda gordm iki sene önce telfnda o fotoları gördün diye şifre koyup sna hala vermiyorsa o şifreyi net bı haltlar karistiyordur ne yap ne et bak o telfna büyük olay çıkardı bizde kesinlkle yedirin ona o telfnu abartsz soyluyorm evi başına yıkar 7 aleme rezil eddrm benm böyle konlrda hiç acımam yoktr 
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Öyle bir dünya yok hele bi vermesin kırarım o telefonu
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Kırarım o tlfnu ne demek şifresini söylemiyor. 
0 oy
(295 puan) tarafından
Şifreyi gizliden öğren dalgınlığıma falan denk geldiğin de bak yada desen se esin odadan çıktığında telefona hani hoh yaparsın da buharlaşır ya o zaman desen yada bastığı yerler belli oluyor
0 oy
(295 puan) tarafından
Sende şifre koy ona verme kız  önce sen ver dersin
0 oy
(341 puan) tarafından
Nasil vermiyo benim bı keresinde şakasına dedi vermiyorum telefonu aldım vermedim ya şifreyi söyleyeceksin dedim yada bı telefon kırılır bende şifremi değişirim hiç vermem sende telefon diye bişey kullanmazsin dedim hemen söyledi 5 dakka sürmedi 
0 oy
(1,523 puan) tarafından
Tavrımi koyarım evde sıkıntı çıkarırım cektirirm nettt
0 oy
(615 puan) tarafından
Sevgiliydik sifresini verdi tlf degisti hala sifre ayni..ikimizinde sifresi ayni.bn dgismistim esim bn unutyom deyince onun sifresi koydum bnde
0 oy
(878 puan) tarafından

Biliyorum şifresini ama alıp kurcalamam bişey yapacak olsa her türlü yapar zaten kaldiki benimki uzakta bide güveniyorum bunu kafaya takacak olursam deliririm herhalde shshs:D

0 oy
(5,946 puan) tarafından
O telefonu  kafasında parçalarım  şifreyi  vermediğine göre  bi haltlar karistiriyordur şüphesi olur ben de 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 989 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Anonimanne (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 590 göst.
0 oy
9 cevap 524 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,022 soru

12,327,676 cevap

39,144 kullanıcı