0 oy
382 göst.
Diğer kategorisinde (1,340 puan) tarafından
Ben kapalıyım ama tesettürluyüm diyemem tesettürün hakkını malesef veremiyorum öncelikle eleştirmeden yorum yapmanizı istiyorum kirıcı yorum yapmayın lütfen ama fikirlerinizede sert olmadığı sürece saygım var ben 1.52 boyundayım boyum çok kısa olduğu için ne giysem çirkin oluyorum derdim asla birine güzel görünmek değil ama aynada kendimi çirkin görünce moralim bozuluyor kendim için hoş görünmek istiyorum ve eşimin yanında ona yakışmak istiyorum giydiğim kıyafetleri herkes iyi veya kötü eleştiriyor çevremde görüşme demeyin olmuyor kimi annem kimi kardeşim kimi yengel ve kötü yorumlara moralim bozuluyor genelde tunik ve pantalon giyiyorum ve şal yapıyorum etek giymiyorum çünkü hareket etme açısından rahat gelmiyor özellikle kış günü yağmur kar yağdığında etekle yolda yürütemiyorum ama artık tunik pantalon tarzı giyinmek istemiyorum utanıyorum bol pantalon malesef boyumdan dolayı giyemiyorum iğrenç duruyor dar pantalonda artık utanıyorum ne yapmam lazım yaa hakkıyla tesettüre girmek istiyorum en azından etek ve bol bir bluz tarzı giysem vücudum belli olmayacak şekilde bunu istiyorum ama hem çevremde tessettürü hakkıyla kullanan olmadığı için sert eleştiri alacağım hem etekle rahat hareket edemicem benim gibi kafası karışık olan var mı fikir verin lütfen

13 Cevaplar

0 oy
(795 puan) tarafından
Canm bunu eleştirende ne blym :) herkes ister guzel gorunmeyi boydan elbise giyebilirsin
(1,340 puan) tarafından
Boydan elbisede etek sorunuyla aynı canım karda yağmurda zorlanmaz mıyım alışabilir miyim ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Elbise giy sende kuzum mevsimlik kışlık alabilirsin kuzenim 1.45 birazda kilolu o giyer ben çok yakistiriyorum
(1,340 puan) tarafından
Karda yağmurda zor olmuyor mu ki
0 oy
tarafından
Tesettur kendine yakışanı giymek değil kuranın emrettiği gibi giyinmek bunu özümsersen gerisi kolay 
(1,340 puan) tarafından
Aynen canim ama biri kötü bi eleştiri yapınca sinir oluyorum ya
tarafından
Sanma ki tek sana eleştiri yapıyorlar canım herkes herkese konuşur yorum yapar ay o olmamış bu uymamış ay bune kılık vs vs vs ama önemli olan senin ruhen doğruyu yapmış olmanda ki haz o lezzet gerisini bos ver
(1,340 puan) tarafından
Tamam canm sağol
0 oy
(16,583 puan) tarafından
Pantolonun yeri.yoktur tesettür de pantolon giyme zati 

Elbise tercih ediyorum çünkü. Kombin yapmada sifirim kalem etek giyerim genelde oda nadir benim de boyum uzun zayıfım yani boşver gitsin sen hakkıyla örtün sen kendine yakistoriyrosan boşver kim ne demiş herkes kim millet bu kesimlerden düşüncelerden çıkın çünkü bunların sonu yok 
(1,340 puan) tarafından
Etek ve elbise zor olmuyor mu yağmur kar yağınca
(16,583 puan) tarafından
Bana zor olmuyor sanki nereye gidiyorum karda o kadar
(1,340 puan) tarafından
Tamam canim sağol
0 oy
(4,844 puan) tarafından
Yanlış düşünüyorsun sen millet için değil Allah için kapanacaksın canm oyle böyle bi sekilde alışırsın milleti bosver
(1,340 puan) tarafından
İnşallah alışırım ya
0 oy
tarafından
Topuklu ayakkabı var kız moralini bozma etek elbise al altına topuklu ayakkabı yada bot tamam işte 
(1,340 puan) tarafından
Olabilir canım sağol
0 oy
tarafından
Elbise giymeyi dene canım yakışır sana benim kardesimde 1.55 boyu var hiç pantolon tunik giymez önemli olan kendine yakıştırman yeterki doğru kombinle
(1,340 puan) tarafından
Yağmur ve kar yağınca zorlanmıyor mu
tarafından
Hayır niye zorlansin bende tesettürlüyüm kaban giyiyorum altına kısa bot giyiyorum ama benim boyum 172 gerçi ben boyla ilgili olduğunu da düşünmüyorum
(1,340 puan) tarafından
Tamam canm sağol
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Ferace giyebilirsiniz ben 1.68 boy ve ferace giyiyorum çok rahat 
(1,340 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(1,461 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(374 puan) tarafından
Kap tarzi şeyler giyebilirsin mesela bilegbilegin hafif üstünde  şeyler tehditkar var ya onlardan onerebilirim
(1,340 puan) tarafından
Bi araştırayım canım sağol önerebileceğin sayfa filan var mı
(374 puan) tarafından
Yok canim inan ben evlenmeden önce öyle giyiyordum carsidan aliyordum bende kısa boyum o şekil iyi oluyirdu
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Boydan elbise giy canim beli lastikli kemerli olanlardan kloş giyinme kalem olanlardan giy .baktin uzun geldi kestir tatlim bilekten giyin cok şık  olursun şahsen ben oyle yapiyorum boyum 1.63 falan  eşim 1.75spor ayakkabi alirkende tabani yüksek olanlari tercih ediyorum .canta seçimlerinide kücük olanlardan al kat kat giyinme karisik renkli olan seyleri giyinme onlar daha kötü duruyo.insallah yardimci olabilmisimdir 
(1,340 puan) tarafından
Çok sağol canim dediğin tarz bi deneyeyim
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Çoook güzel feracaler var pardesüler v var boyuna gorede kestirirsin altında istediğini git ister pantolon ister eşofman bend öyle yapıyorum   bnd uzun sayılmam 157 
(1,340 puan) tarafından
Keşke bende 157 olaydım hayalimdeki boy :D
0 oy
(644 puan) tarafından
Bende 157 falanım cnm ferace giyiyorum mevlana modan çok rahat oluyo 
(1,340 puan) tarafından
Tamam canim hangi sitelerden alıyorsun
(644 puan) tarafından
Sefamerve modaselvimden  alıyorum cnm genelde
(1,340 puan) tarafından
Sağol canım
(1,330 puan) tarafından
Kız madem bişey istiyon bare büyük düşün 157 nedirrr? :D 170 den asaggi kurtarmaz :D
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Canim bende uzun bol tunikli paltlon giyiyorum .tunikin kisa olmadigi sure sorun olmaz 
(1,340 puan) tarafından
Kısa değil ama yinede utanıyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 149 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
16 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,499 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 198 göst.
14 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yagmur gevenc (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 554 göst.
1 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aylinece1311 (14 puan) tarafından soruldu

412,102 soru

12,406,247 cevap

44,622 kullanıcı

Kategoriler

...