Ben kapalıyım ama tesettürluyüm diyemem tesettürün hakkını malesef veremiyorum öncelikle eleştirmeden yorum yapmanizı istiyorum kirıcı yorum yapmayın lütfen ama fikirlerinizede sert olmadığı sürece saygım var ben 1.52 boyundayım boyum çok kısa olduğu için ne giysem çirkin oluyorum derdim asla birine güzel görünmek değil ama aynada kendimi çirkin görünce moralim bozuluyor kendim için hoş görünmek istiyorum ve eşimin yanında ona yakışmak istiyorum giydiğim kıyafetleri herkes iyi veya kötü eleştiriyor çevremde görüşme demeyin olmuyor kimi annem kimi kardeşim kimi yengel ve kötü yorumlara moralim bozuluyor genelde tunik ve pantalon giyiyorum ve şal yapıyorum etek giymiyorum çünkü hareket etme açısından rahat gelmiyor özellikle kış günü yağmur kar yağdığında etekle yolda yürütemiyorum ama artık tunik pantalon tarzı giyinmek istemiyorum utanıyorum bol pantalon malesef boyumdan dolayı giyemiyorum iğrenç duruyor dar pantalonda artık utanıyorum ne yapmam lazım yaa hakkıyla tesettüre girmek istiyorum en azından etek ve bol bir bluz tarzı giysem vücudum belli olmayacak şekilde bunu istiyorum ama hem çevremde tessettürü hakkıyla kullanan olmadığı için sert eleştiri alacağım hem etekle rahat hareket edemicem benim gibi kafası karışık olan var mı fikir verin lütfen