0 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu nasıl bir eş dedim bu gün ilk defa kendi kendime o kadar hastayımki gebeliğimin vermiş olduğu kıramp koronamıyım deilmiyim belli olmayan grip halsizliğim 10 aylık oğlum var çok yoruluyorum.hergünde bebekler gibi eşime meyve soyuyorum o bitiyor kahve o bitiyor çekirdek suyu blmm ney birşeyide kalkıp kendi yapmıyor dedim şimdi yeter ne bogazin duruyor ne bsy yoruldum hastayim bu ne hergun hergun bi kerede sen soy koy ben yiyim 2 3 gundurde ise gitmiyor evde burnumdan geliyor 24 yasinda yasli deil eli ayagi tutuyor anasindanmi bilinmez byle alistirmis kustu gitti yatti bide dior bidaha senin elinden meyve yersem inanin uzatmisim bacaklarimi sinir krizi gecircem simdi :(

18 Cevaplar

0 oy
(795 puan) tarafından
Eli kirıkmı kendi soysun
tarafından
Kirik falan deil ne soycak soymasan yemio vicdan ediyorum bende ama gercekten bikmadan usanmadan yapan biriyim tek tek soyarim  narini greyfurtunu muzunu mandalinasini elmasini ayri tabaklar halinde getirir koyarim ama cok hastayim isde anlayissizmis megerse
(8 puan) tarafından
Aistirmissin cnm bastan simdi yapmasan degisti olursn.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anasının evinde boylemiydi bakalım nazlari anca bize hadi normal zamanda tamam da hasta insanada bu yapılmaz 
tarafından
Yok annesi de byle hergidisimde benim bile onume soyar koyar
0 oy
(129 puan) tarafından

Hiç krize girme meyveni ye :devil:

tarafından
Kendim yiyecek halim bile yok :)
0 oy
(29,266 puan) tarafından

Sen alıştırma anasının alıştırdigi şeyden vazgeçir iki küser sonra alisir senin yolundan gitmeye

tarafından
Vlla bilmiyorumki ya
0 oy
tarafından
Gerçekten tuhaf. Benimde dün gece bacaklarıma kramp girdi. Ağrıyor ve bu gecede girecek gibi daha az önce ovdu sıcak su yaptı.evlilik ne için sahi. Bişeyler paylasmayacaksan ne anlamı var. İnsan hastalığı bile paylaşmalı ki hafiflesin. 
tarafından
Normalde bizde oyleyiz fakat hasta olmami bekledi galiba bugunu buldu yoksa erinmeden yaparim ama bu sefer agrima gitti artik
tarafından
Senin değil onun bişeyler yapması gerekiyor sen hamile halinlé bile normal zamanda yapmadığımız hizmeti ediyorsun. Anasından mi görmüş öyle hizmet anası babasına mi ediyormuş
0 oy
(228 puan) tarafından
Alistrmissin bacim her gun yao bir gun yapma sikinti
tarafından
Valla ayni oyle oldu
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Al işte bnimkinden bi tane daha bunları anaları böyle yetiştirmiş cnm ondan bnimkide bugun ayakkabasını silmemişim bacılarıma kurban olaydım onlar hep silerdi diyor bn 2 çocukla tuvalete gidemiyorum onun ayakkabısını sikecekmişim boş ver cnm aldırma 
tarafından
Banada sildirirdi ama ben silmiyorum artik
(1,453 puan) tarafından
Bn silmiyorum zaten demiyomuşum ki bi günde ayakkabını sileyim demiyomuşum bn kndimkini silmiyorum be çocuklardan
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Bos ver  canım  kussun  sen haklısın  asıl  eşinin sana hizmet etmesi lazım  hem hastasın hem hamile  
tarafından
Nerde baksan cok yorulmustur hastadir
0 oy
(148 puan) tarafından

ALISMIS öyle demekki hep hürmet görecek aynı eşim :'(

tarafından
Yapmasan sanki bugun acaba yemegi kim hazirladi kim doyurdu karnini hic dusunmez triplenir zibarar:)
0 oy
(280 puan) tarafından
Alışmış artk ne yemiycek boşver kussun belki anlar halinden birazda o sana yapsın 
tarafından
Yapmaz
0 oy
tarafından
İyi demişsin canım
tarafından
Yeterdi artikin:(
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Sonuna kadar haklısın bence. Annesi nasıl alıştırırsa alıştırırsın sen baştan bu kadar yüz vermeseydin keske. Benim ki de aynıdır annesi herşeyi önüne getirir. Bi de emir verir anne çay koy kahve yap. Bana gelince yapamaz. 
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Eşimide kaynanam öyle alıştırmiş daha doğrusu bütün çocukları ve kayınpeder de öyle kadını 2 dk oturtmazlar yan yana geldiğimiz zaman herkes kalksın kendi alsın kadını bi oturtmadiniz falan der kızarım. Eşim beni iki kere kaldırsın üçüncüye kalk kendin al derim oda alır o meyve yiyecek çay içecek diye 50 kere kalkamam zaten aksama kadar canım çıkıyor sende yapma gerçekten yapma bak olan sana olur sadece 
0 oy
tarafından

Benim kocamı anlatmışsın ben korona olduğum da bile benden bekliyodu bacım ilk 5 gün baktı sonra sen iyisin çift eldivenle yap bisey olmaz dedi :getlost:

0 oy
(6 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum eşim de bna aynılarını ypiyor bu aksm çok büyük kavga ettik bna tokat attı burnum kanadı 10 aylık hamileyim kimsem de yok ckmiom hastyim
tarafından
Elleri kirilsin ** oglu **
0 oy
(13,606 puan) tarafından
Nasıl alıştırırsan öyle gider canım sen alıştırmışsın 
0 oy
tarafından
Soymadan yemiyomuş zukkumun kökünü yesin bırak ya ne uğraşıyon bacım sen 
0 oy
(358 puan) tarafından
Canim koskoca admai niye nazlandiriyon valla benden su bile istese kirk nazla getiririm alistirma elini meyvede isterse kendi alir yer kahve cay hadi neysede birak hazir olanlarida o sana getirsin 

İlgili sorular

+2 oy
19 cevap 387 göst.
+1 oy
11 cevap 415 göst.
13 Ocak 2025 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 563 göst.
0 oy
3 cevap 102 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yasminsena (104 puan) tarafından soruldu

410,583 soru

12,351,881 cevap

40,616 kullanıcı

Kategoriler

...