Biz istanbulda oturuyoruz kaynanam afyonda. Önceki pazar bize gelmişti bu akşam gitti şimdiden o kadar boşluk hissettim ki sabah yapayalnız kalırım heralde. Allah'a şükür çok anlayışlı bi kocam ve kaynanam var. :)
masaAllah canım Allah daim etsin
Ne güzel Allah her zaman tatli göstersin :)
Maşallah kız maşallah. :)) Ne sanslisiniz valla ya
Vay be kaynanasi gitti diye üzülenler de varmis demekki :) masallah Allah daim etsin
Allah kavuştursun canim.bende kaynanam uzalta gelip kalip gidince oturup agliyorum.Annem ne ise benim için o.cok sever cok anlayışlıdır
Ben kaynanam gitti diye hiç üzülmezdim heralde biz de gurbetteyiz dogumuma annemle kız kardeşim gelecek üzerine bi de kaynanamgil gelecek ama gönülden istemiyorum zaten annem var daha siz ne yapacaksınız üstelik kaynanam kayinvalidem görümcelerim hepsi gelecek ne yapacam bilmiyorum şimdiden düşünmeye başladım
Ne güzel maşallah bende es konusunda sansliyim kaynana kayınpeder konusunda da şanslı sayilirim buradaki yazanlara gore :) gittiği zaman bende üzülüyorum ama sonuçta eşimin annesi babası. Onlar öyle yetistirmeseydi ben boyle bi kocaya sahip olamazdım :)
masallah cnm çok şanslsn rabbim bnmde kaynanamin kalbini yumuşatsn
Bende İstanbul'dayım kaynanam geldi o da 20gun kaldı gitti öyle üzüldüm ki anlatamam çünkü İstanbul'a gurbete gelenler yaoayanliz insana teselli oluyor seni çok iyi anliyorum
Yeminle okumadan ohh dedim valla benimde kayın babam ve kaynanam bı gitseydi o kadar mutlu olucam ki
Kiz bende kendi adima ve senin adina soylim Allah agzimizin tadini bozmasin iyi kaynanalarin icine fesatlik hicbir zamam vermesin insallah
Kayınvalidem gittiğinde bnde kötü oluyotum ya :(
Ben acaba nezaman uzulcem kaynanam bana gelip de gittiği zaman vah vah gitti diye tuh keşke gitmeseydi nezaman diycem ))))
bende basligi görünce gozunaydin yazacaktim Allah kavustursun o halde
401,984 soru
12,034,150 cevap
36,262 kullanıcı