Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bir alt almak bu kadar sorun olabilirmi
0
oy
444
göst.
25 Kasım 2020
Aile
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Sabahtan beri oraya koş buraya koş 5 dakika oturmadım yemektir şudur budur meyve getirirdim bizimkilere eşim dedi çocuk altına yaptı alacaktım altını sonra biraz bırak tamamen yapsın alırsın dedi neyse meyveyi doğrama başladım ben eşim yedi bitirdi ben daha devam ediyordum çocuğun altını alırmısın rahatsız olmasın dedim (çocuğum erkek) bana dediği laf elleri çatlamış yıkamaktan eline dezenfektan sıkmaktan bahane uyduruyor almamak için çok zoruma gidiyor ben onu düşündüğüm için buz gibi suyla bulaşık yıkıyorum doğalgaz fazla gelmesin diye mutfakta donuyorum sadece çocuklarımın olduğu yeri yakıyorum ayakta durmaktan varislerim patlayacak gibi oluyor bazı geceler ağrıdan uyuyamıyorum neden yemeği eksik olmasın temizliği eksik olmasın değmiyor gerçekten dün eve gündüz 4tegeldi bugün evde izinli yarın taa gece gidecek işide o kadar rahatki çekirdek çitliyor geliyor beyefendinin elleri bozulurmuş gittim şimdi kombiyi 90a aldım bütün petekleri yaktım ben de kendimi düşüncem artık sinirden ağlıyorum böyle bencillik olurmu allah aşkına hep böyle yapıyor
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
+2
oy
25 Kasım 2020
Yargıç.
(
2,635
puan)
tarafından
cevaplandı
Hayatım, s#ken yaranıyor. Kaç kişiyi tanıdıysam eşinin arkasında koşturan, eşi yemek yapmaz, temizlik bilmez, deli gibi para harcar... biz kocalara kıyamıyoruz kocalar bize kıyıyor ama
25 Kasım 2020
Yargıç.
(
2,635
puan)
tarafından
yorumlandı
Tişikkurler sipermen:D
25 Kasım 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Bende s.. Kcem bundan sonra her izinli gününde bi kavga oluyor nefret ettim artık
25 Kasım 2020
Yargıç.
(
2,635
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya bak izin günlerinde beraber vakit geçirmek için güzel şeyler yaparsın, anlarım. Iste çocuğu uyutursun beraber vakit geçirirsin vs. Kadın bunlarda fedakarlık yapar ama tek yapan kadın olmamalıdır. Eş de yardim etmelidir. Ama bizim A y i lar anlamıyor anlamıyor anlamıyor. Granit tavayla giricem bir gün de ne zaman merak ediyorum
25 Kasım 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Bugün saat 2 buçukta kalktı gece aynı saatte uyuduk gece 4te ben ise 10da uyandım o saatten bu saate kadar ayaktayım ama gören yok mutfak buz gibi saatlerce orada yemek yapıyorum ****** oğlu ****** senin gözün körmü hiçmi vicdan yok kadın dondu ne var altını alsam demiyorsun ama iyi oluyor bana böyle ***** olduğum sürece oda böyle yapar
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
25 Kasım 2020
❤Hanifela ❤
(
4,725
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence sen dolmuşsun biraz ağla sakinleş, umarım iyi gelir
25 Kasım 2020
️ᎶᏋፈᏋ ᏦᏬşᏬ️
(
28,780
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet bencede :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
25 Kasım 2020
Edagünes
(
22,072
puan)
tarafından
cevaplandı
25 Kasım 2020
Edagünes
tarafından
düzenlendi
Ne kadar safsin kiz işi ne calissin mecbur o ev isincak canindan kiymetlimi odesin isterse 300 gelsin kendine yazik valla
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Kasım 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Erkeklerin yeni bahenesi bir şey isteyince hemen dejenfektanla yıkadım çatladı çok yıkıyorum ellerimi babamdada eşimdede aynı bahane sen kendinide düşün soğuktada kendine zarar verme
25 Kasım 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Umrum değil artık herkes kendini düşünüyor madem ben malmıyım ne geliyorsa fedakarlıktan geliyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Kasım 2020
Aslikoc
(
105
puan)
tarafından
cevaplandı
90 mı yuh kız bayılırsınız sıcaktan :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Kasım 2020
Lmhkader
(
1,517
puan)
tarafından
cevaplandı
O bencilse bn hayhay olurdum. Boşuna demiyorlar acıma acınacak halde olursun. Yazık wllha nsl bu kdr idare edip kendini heba ediyorsun. Bn olsam durum iyi o kdr iyi değil ama yinede sıcak suyumu asla esirgemem elektrikli soba sabahtan yatana kadar açık. Niye aciyayim çok kıymet biliniyor ya. Yanlış yapıyorsun wllha
25 Kasım 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Daha yapmam o nasılsa bende öyle bitti artık nanköre çok bile
25 Kasım 2020
Lmhkader
(
1,517
puan)
tarafından
yorumlandı
Bncede kesinlikle yapma günah sana niye kendine eziyet ediyorsun. Senden çocuğundan kıymetli değil hcibrisey eş için değmiyor wllha böyle yapınca herşeye koşmayınca iddre etmeyince ilk zmnlar zoruna gider patlar ama emin ol sonra DHA kıymetli olursun alıştığında.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Kasım 2020
Huzur:)
(
2,267
puan)
tarafından
cevaplandı
Neden kendini yıpratıyorsunki?
Değmiyor bu insanların geneline boşver rahatına bak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Kasım 2020
Smkrbber123
(
372
puan)
tarafından
cevaplandı
Erkekleri bu kadar düşünmeyin kızlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
21
cevap
450
göst.
Ev sahibinin alt katta oturması sorun olur mu
15 Mayıs 2023
Aile
kategorisinde
hanimeli
(
570
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
17
cevap
365
göst.
Benim alt katında bir sorun var benim mi yaptırmam lazım
13 Ağustos 2021
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
17
cevap
441
göst.
Bina alt yapım yok ama internet almak istiyorum mümkün mü acaba?
14 Mayıs 2021
Diğer
kategorisinde
★✿☞ƘƛƦƊЄԼЄƝ☜✿★
(
443
puan)
tarafından
soruldu
internet
0
oy
22
cevap
399
göst.
Ehliyet almak istiyorum ama sorun şu ki hayatımda bir kere bile araba sürmedim ?
18 Ağustos 2024
Diğer
kategorisinde
Ceylan3804
(
104
puan)
tarafından
soruldu
403,723
soru
12,095,727