0 oy
1,216 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (17 puan) tarafından
Arkadaşlar benim eşimin çok samimi olduğu arkadaşı var can ciğer evlendikten sonra o kadar samimi olunmuyor tabi ama yine gidip geliyoduk karısı çok despot fena bişey bizde sayelerinde arkadaş olmuştuk ben anneme gittiğim zamanlar onada uğrardim hatta gel Mel derdi bana gelinliğini vermişti çekim için giy diye ne zaman istersen verirsin geri dedi parasını verdim istemedi neyse son bi kaç aydır değişik hiç arayıp sormuyolar eşimden 250 TL borç aldı daha geri bile vermedi malum bizimde bebeğimiz olacak onların durumu iyi ama eşim sorun etmedi bu durumu bi ara mesaj attım canım evdemisin diye çarşıya cikcam dedi sabahın 11 inde çıkmaz yani biliyorum cocugu hasta olur diye hep evde biyere gitmez kolay kolay neyse dedim sonra bi ara acillik oldum paylaşım yapmıştım sosyal medyada gördü hiç ne bi geçmiş olsun ne bisey demedi ertesi gün dost böyle günlerde belli oluyor diye stori attım hemen ariyo ay canım görmedim ben falan diyor bi o gün birbirimizi gorduk bidahada konuşmadık bugün aradım canım nasılsın dedim evdemisin yok misafirlikteyim dedi tamam görüşürüz dedim bi baktım 1 saat olmadan gorumcesinin kızı evlerinde hikaye atmış daha sonrada arkadaşım atmış çocuğunu bende yazdım kıza buse  evdemiydi dedim yok onu dün çektim diyor bende maldim inandım ya bide her derdimizi falan paylasirdik öyle yakindik insanlar ne kadar değişik kimseye dost denilmiyor bazen eşime hak veriyorum kimseye biseni anlatma bu devirde dost yok diyor haklı cidden ama zoruma çok gitti sildim heryerden öyle insan lazım değil bana siz olsanız ne yapardınız evde yokum diyip 1 saat olmadan evde bebeğinin fotosunu çekip atsa hem kendi hem gorumcesinin kızı sizde istemediğinizi anlardınız 

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Boş ver qitme sende cnm 
(17 puan) tarafından
Yok zaten gitmicem ama bide yâlakalik yapiyolar isine geldiği zaman
-Reklam-
0 oy
(786 puan) tarafından
İstemiyo canimm boswer dahada arayip sorma gerek yokk bence
(17 puan) tarafından
Yok sildim heryerden eşimede dicem kocası falan ararsa yüz verme dicem
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Ah bu sosyal denılen medya herkesı bırbırıne dusuruyo ozel kalmadı herkes herseyden nem kapıyo.Yerınde olsam ınsanlara bu kadar deger vermezdım deger ve rdıgın ıcın bu denlı ıncınıyosun.Bosver takılma 
(17 puan) tarafından
Arkadas dost dedik birbirimize doğal olarak değer veriliyor ama bu saatten sonra asla
0 oy
(328 puan) tarafından
ben olsaydim simdi coktan onu bırakmıştım oyle arkadas olmaz olsun bosver cnmm
(17 puan) tarafından
Ben anladım anlicagimi şimdi zamanı gelince dicek yanlış anladın ben evde yoktum falan filan ama bende ***** değilim belli yani ortada onlar illaki bizi arıcak zamanı var herşeyin aynı muameleyi ben yapcam onlara
(328 puan) tarafından
ben ben olsaydim tam tersine hic sormazdim onlar istiyorsa onlar pesimden gelsin derdim yani sen cok takiyon boyle insanlara deger vermicen yoksa seni cok kötü üzerler
(17 puan) tarafından
Yok canım takmak değil sadece zoruma gitti yani aynı sofradan yedik içtik biselerimizi paylaştık kendi kendine gotu kalktı bende anlamadım ki
(328 puan) tarafından
hahahahaha;))))) bosver hic üzme o tatli canini
0 oy
(805 puan) tarafından
İstemediği her halinden belli canm boşver ne mesaj at ne ara ne git gel o isterse seni arar kim olsa anlar zaten hatasını 
(17 puan) tarafından
Aman .... Aşağı Kasımpaşa
(805 puan) tarafından
Anlamadım kız ama haklısın :D
0 oy
(904 puan) tarafından
Silerim onu takmam bile  yaa bana zaman ayirmayana eyvalhim  olmaz 
(17 puan) tarafından
Sildim zaten sadece danistim acaba benmi abartiyorum diye
(904 puan) tarafından
Yokk cokk ıyi yapmssn
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Istemiyor besbelli kendimden biliyorum benimde bi komsum var yan binadan

30lu yaslarda abla istemiyorum onu hep bahane uyduruyorum telefonlarini acmiyordum telefonu bozulmus numarami istedi vermedim instagramdan silmis beni tekrar eklemis kabul etmedim eve geliyor kapiyi 2 aciyosam 1 acmiyorum hala yuzsuz gibi yapisiyor ama hic sevmiyorum ya gicik laftan da anlamiyor. Hic yuz verme sal gitsin istemiyor seni sen hayatina bak sonra arkandan demesin yuz vermiyorum yapisiyor diye.
(3,148 puan) tarafından
Acaba biseyden mi rahatsiz oldu bizde basta oyleydik arardik devamli gelirdi beni cagirirdi onun ogluyla benim kizim yasit o ogluna vorba yapinca bana getirirdi ben kizima yapinca ona götürürdüm ama sonradan cektim kendimi cunku hep sömürüyordu beni belescilik yapiyodu oglu evimi talan ediyordu yıkıp döküyordu her geldiginde kizimin bi oyuncagini alip gidiyodu vuruyodu kadinda surekli suraya buraya gezmeye gidelim diyodu hergun hergun kestim ayagimi brnde sonunda. Yiyiciydi yani. Hala yuzsuz gibi kapimda dolasiyor.
(17 puan) tarafından
Yok ya ben kimsenin biseisne tenezzül etmem normal gidip oturuyodum kahve muhabbet sonra evime geliyodum ne bi kötü söz ne bişe demedim hiç ayol bi ara çocuğunu sevdim ay ay kucağına alma bebeğine bişe olur bahanesiyle kendini yedi esimde önceden gittiğinde severdi alırdı kucağına kötü kötü bakardı sanki yedik bebeğini ben ondan sonra hiç sevmedim ellemedim de olabilir yani kiskanabilir aramız iyidi hep sonradan kendi böyle oldu
(3,148 puan) tarafından
Belkide bebegini elletmek istemedigi icin boyle yapmistir kesmistir iliskiyi bosver takma aman insanmi yok baska.
(17 puan) tarafından
Zaten ellemiyoduk ayol tee ne zaman baya oldu kucağıma alalı ondan sonrada yine buluştuk ettik beraber değişik bi kadın cozemedim
(3,148 puan) tarafından
Valla degisikmis gercekten bazilari oyle kendi kendine kusuyo kendi kendine barisiyo karsi tarafin haberi olmuyo kendi icinde biseyler yasiyodur bosver :))
0 oy
tarafından
Bi daha ne arar ne sorarim canim sen ustune dustukce gotu kalkmis
(17 puan) tarafından
Çok sık aramam ben ayda bi konuşurduk zaten kendini Paris Hilton sandı galiba anlamadım ki bende
tarafından
Aman ya takma zaten birine yUz versin mi  kendini bi *** saniyo
0 oy
(14,470 puan) tarafından
İstemiyo şekerim 
(17 puan) tarafından
Ben sildikten sonra oda beni engellemis zaten demekki suçunu biliyor
(14,470 puan) tarafından
Boşver ne işim var seni istemiyosa.
(17 puan) tarafından
İşim yok zaten dost olsaydı niye sildin bisemi oldu derdi yada yanlış anladın ben resim attım ama düşünemedim senin böyle düşüncegini derdi demekki hatasını biliyor engelledi umrumda olmaz daha
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Canım yanlış anlamış olabilirsin bende bazen fotolar çekerim ama hemen paylasamam bazen bir hafta bir ay sonra bile paylasirim ben olsam açık açık sorarim ne oldu diye
(17 puan) tarafından
Canım ben tanıyorum onu çünkü daha dün evdeydi ve eşi otobüs şoförü bana dedi ben manisadayim misafirlikte daha dün akşam evdeydi misafirleri vardı iki tane o anlık paylaşır fotoğrafları ciğerini biliyom daha yeni geldi manisadann eside öyle zırt pırt iizin alıp onu gezmeye goturemiyo otobüs şoförü uzağa gidiyo çalışmaya bilerek salladı o bana ama ben hiç bişe demedim gün gelir devran döner elbet
0 oy
(2,187 puan) tarafından
Esin cok hakli kimseye dost deme sırrını verme. Yalnizlik Allah a mahsus gidip görüştüğün insanlar olsun ama biseyini paylasma. O da seni istemiyo belli isi düştüğünde arar ararsa da bosver hic görüşme o senin pesine düşsün hep sen aramışsın 
(17 puan) tarafından
Evet canım haklısın
0 oy
tarafından
Canım bence borcunu ödemediği için yüz yüze gelmek istemiyor çekiniyor da olabilir 
(17 puan) tarafından
Yok ya daha 1 buçuk ay önce gezmeye gittik hepimiz
0 oy
tarafından
o an evde yoksa musait oldugu zaman çağırabilir yarin gel diyebilir ben oyle yapiyorum. bi akraba gelini vsr samimi olmak istemiyorum arıyor acmiyorum gelmek istiyor evde degilim diyorum yani bariz ortada kacak oynadigi
(17 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Boşver canım umursama gördüğün yerde falan yüz verme bunun içinde canını sıkma .  Ben hep şey düşünürüm konuşmak istemeyenle isim olmaz sonuçta ekmeğim aşım gelmiyor karnımı o doyurmuyor .konuşsa ne konuşmasa ne sende böyle duşun. Apartmanda samimi olduğum insanlar bu özelliğimi hep söylerler. 
(17 puan) tarafından
Canım bende öyleyim zaten ilk defa başıma geldi böyle bisey
(7,116 puan) tarafından
Isı düşünce arar o zaman da sen umursama hiç canım.
(17 puan) tarafından
Valla aramaz daha çünkü sildim heryerden kendisi egoist biri
(7,116 puan) tarafından
Aman boşver çok da tın:))
0 oy
tarafından
Borç aldığı için geri ödeyemedigi için utaniyro olabilri mi
(17 puan) tarafından
Yok canım borctan sonra bir araya geldik onla ilgisi yok
tarafından
Takılma boşver ozman canım .kendi kaybetmis
0 oy
tarafından
Hc arama sen kosmus gbi olma pesinden o dost kaybettgne yansin yuz werme
(17 puan) tarafından
Sildim heryerden ben sildimmi silerim öyle pis Huyum var hiç sevmem böyle hain hareketleri
0 oy
tarafından
Belki senin eşinle onun eşi arasında sorun olmisfie bu yüzden mesafe koymuş olabilir 

Ama.su sosyal medya herkesi birbirine düşürecek bir şey gerçekten iyi ki kullanmıyorum 
(17 puan) tarafından
Yok canım araları iyi bir problem olmadı olsa zaten eşim bana söyler
0 oy
tarafından
Amann taka taka bunu mu taktn cnm sende çokta tınn.Bundan sonra  o sana nasılsa sende ona öyle ol 
(17 puan) tarafından
Sildim artık sanmıyorum yeniden konusacagimi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 490 göst.
21 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
0 oy
8 cevap 347 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,026 puan) tarafından soruldu
0 oy