Kızlar psikolojim çok kötü oldu artık ya bebeğim için mutluyum ama ödem ve kilo yüzünden çok bunaldım (63kiloyum) hiçbirşey yakıştırmıyorum kendime düğün için bir ayakkabı alayım dedim ufack topuğu var sandalet tarzı birşey okadar kötü durdu ki ayağım şiş olduğu için. oturup aglayasim geldi .Ne kıyafetlerim yakışıyor gün geçtikçe şişip kilo alıyorum kendimi hiç beğenmiyorum hele çarşıya çıkınca güzel güzel giyinenleri gördükçe daha da üzülüyorum. daha 2ay var doğuma gerçekten geçsin de kilo vereyim diye 4gozle bekliyorum iyicene paranoyak oldum .doğumdan sonra ödem felan gider dimi fizigim düzelir gerçekten çok üzülüyorum. Eşime anlatıyorum kızıyor bana böyle düşünüyorum diye.bir bayan olarak beni en iyi sizler anlarsınız diye içimi dökmek istedim
Bacim senin ki de dert mi ben 97 oldum yat kalk şükür et sen kendine kilolu mu diyon ayrıca sırf evlat için malini mülkünü satan o kdr para harcayan var bence tekrar şükür et Rabbim sana evlat vermiş ve bunun yüzünden Kilo almışsn
Al bendende o kadar benimde 2 gundue ayaklarim sisiyor resmen dolma gibi gorunuyor bacaklarim cok moralim bozuk coook
1,491,546 soru
24,372,786 cevap
348,146 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın