0 oy
928 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Sağlık bakanlığı nin verdiği ilaçları kullanmadan atlatan varmi sizde veya çevrenizde ben halama kullanmayın dedim çünkü o ilaçları kullanıp kalp krizi geçiren var artı halam negatif olduğu halde onada vermişler kullanin diye  negatif çıkan birene niye veriyorlar anlamis değilim 

29 Cevaplar

0 oy
(13,305 puan) tarafından
Temaslı hastaya da veriyorlar taşıyıcı olabilir diye. 
tarafından
Ama 4 kişi ler evde neden ozaman diğerlerine verilmemiş
(13,305 puan) tarafından
Değerleri daha yüksektir.
-Reklam-
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Kayınvalidemler kullanmadan atlattı gerçi karantinası bittikten sonra test yapılmadı ama atlattılar ben ilaç kullandım
0 oy
tarafından
Dayımlar yengemler hiç biri ilaç kullanmadı 
0 oy
(1,135 puan) tarafından
Ben pozitif olduğum halde vermediler bebek emzirdigim için ve atlattim
(2,532 puan) tarafından
Ya bu yorumlsri duyunca cok seviniyorm 1.gunum bende atlatirim ins bende emziriyorm die pek kullanmak istemedm
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Beni muayane etmeden sadece telefonda neyimin olduğunu sordular ve sen ağır geçiriyorsun ilaç kullan dediler bende emzirdigimi söyledim mama ver ilaç kullan dediler eve bile çıkmadan eşim aşağıya indi ilacı aldı ben bebeğimi emzirmeye devam ettim ilacı da kullanmadım 5 günde topladım kendimi bol vitamin aldım 
0 oy
(3,270 puan) tarafından
eşimde pozitif az önce geldiler beni aşağıya indirdiler eşimin ilacını verdiler sende varmı birsey dediler yok dedim bana ilaç veren olmadı cnm 
0 oy
(14,755 puan) tarafından
Benim ark sadece parol kullanmış 
0 oy
(12,520 puan) tarafından

Benim dayımlar da oldu korona diğerlerine test yapmadan verdiler konuşmuştuk dediler ki o ilaçlar insanı afedersin ma.la çeviriyor insan nereye gitse ne yapsa şaşırıyo dediler çok kötü oldum :(

0 oy
tarafından
Çoğu kişi bilmeden hastaneye gitmeden ilaç kullanmadan atlatıyor, aynen banada çok saçma geliyor ilaç mevzusu 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 30 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Mutluluk63 (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 43 göst.
+2 oy
2 cevap 54 göst.

412,410 soru

12,415,609 cevap

45,010 kullanıcı

Kategoriler