Kayınbabamın annesine 6 gün önce korona testi yapıldı pozitif çıktı. Kayınbabamda yapmıştı ama negatif çıktı. Dün akşam biraz kötü olmuşz. Bu sabah test yapmaya gitti. Kayınbabam gittiktn sonra kaynım görümcemle kaynanamı güya hastaneye götürmüş. 1 aya yakın kaynanam mide ağrısından her hafta doktora gitti en son dün midesi komple iltihap kapmış denildi. Bugünde 12 den sonra urfadan antebe doktora gittiler güya saat 3 te arayıp dediler ki doktor yatışını yaptı birkaç gün hastanede kalacaz gelmeyecez siz babâma bakarsınız dediler. Biraz önce de kayınbabamın sonuçları çıkmış pozitif. Kaynanamla görümcem böyle olacağını tahmin ettiler hemen evden çıkıp gittiler kendilerini kurtardılar ama bizi de tehlikeye attılar yeme içmesini hep ben karşılayacam. Eşim götür getir yapacak. Eşime birşey söylesem de kabullenmez dinlemez beni kimse olmadığı içinde annemlere gitmeme izin vermiyor nasıl yapacam bilmiyorum.
İnsanlar nr kadar bencil ve acımasızlar. Bu kadar zaman beklediler bugün hastanede yatmak akıllarına geldi. 3 saat içinde o kadar yol gidip ve randevu almadan doktora görünüp yatış işlemleri yapılır mı. Bana inandırıcı gelmedi. Gidip evli görümcemde veya başka yerde kalıyorlardır.
Uzun oldu hakkınızı helal edin. Haksız mıyım kızmakta. Bu arada altlı üstlü oturuyoruz