0 oy
446 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar her yerde indirim var bir kaç sitede karşılastirma yaptım en kazık olanı Trendyol ya 

Hepsi buradadan deterjan vs. Aldım ama hala sepette kararsız kaldım siz neler aldınız ben ev ihtiyacı temizlik için alışveriş düşünüyorm eşim yok yanımda markete gidip gelene kadar rezil oluyorum en azından eve gelir 3/5 fazla veririm oğlumu teyzesinr bırakıp gidiyorum gelene kadar ağlıyor aceleden bende ne alicagimi unutuyorum eşimde al kendini yorma eve gelsin kafasında sağolsun düşünür

14 Cevaplar

0 oy
(3,078 puan) tarafından
Bende çogu şeyi oradan alıyorum kolaylık oluyor
tarafından
Bende alicam artik
-Reklam-
0 oy
(121 puan) tarafından
Ben anneme robot supur ge aldim canim bide begendigi bi yemek takimi wardi onu aldim 
tarafından
İleride bende düşünüyorum robot süpürge alicam İnşallah hayırlı olsun güle güle kullansin inşallah
(121 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
(2,383 puan) tarafından
Hiç birsey almadim indirimlere de inanmiyorum şahsen 
tarafından
Bende inanmıyorum ama her siteye baktım karşılaştirdim birde kendimi yoracagima fazla verir alırım yeterince sıkıntı çekiyorum zaten para kendimden kıymetli değil
(2,383 puan) tarafından
Aynen öyle ben daha çok klasik alisverisleri severim seçerek bakarak almayi
0 oy
tarafından
Robot supurge, bebek bezi cop kovasi, mama sandalyesi, owlinin uyku tulumu, bebek deterjani bir dee 3 4 tane takim aldik kizima :D bizde artik bebise butun harcamalar :)
0 oy
tarafından
Yakınında migros varsa o daha kolay oluyor yada şok market 
0 oy
tarafından
Ben herşeyimi ordan alırım. Çünkü dedigin gibi taşımak istemem . Bez aldım dün baya inmişti kacirmadm
0 oy
(261 puan) tarafından
Flo nun sitesinden bot aldım bende kendime moda selvimden elbise aldım düğün için indirimler iyi oldu ama ben trendyolun indirimine inanmıyorun
0 oy
(73 puan) tarafından
Trendyol dan eşim kendine mont aldı 
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Kendime bot elbise 

Ogluma ayakkabi

Esim de kazak aldi hepsi cok ucuza geldi trendyoldan
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Bence senin durumunda en mantıklısı internetten almak. Migros a101 in bile uygulaması var hiç gitmene gerek yok 
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Şimdi sen söyleyince baktım da gerçekten hepsi burada daha uygun
0 oy
(358 puan) tarafından
Bez ve mama tabiki :)
0 oy
(5,567 puan) tarafından
Ben kıyafetlerimi alıyorum artık çocukla zor oluyo 
0 oy
tarafından
Valla yok efsane gunler vardı ordan aldm bı dünya bu indrmden de baya bsyler aldm kayınbiraderm otistik dye onun odası olsun dye ona isme özel.oda takımı yaptrdm smdi oğlumda yaptrmsmtm zaten en çok ona sevndm ')
tarafından
Geçen hafta 32tane bsy almsm kargodan anldm:)bu seferde var bi24 25:)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 241 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Bastet (1,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 243 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde Fatocan4545 (1,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 343 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,099 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 661 göst.
12 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur29 (229 puan) tarafından soruldu

403,967 soru

12,101,436 cevap

36,416 kullanıcı

...