Merhaba kızlar az cok eçelyat oldugumu hamileyken ve pskolojimin bizuk oldugunu biliyorsunuzdur. Yani coğu kisiyle konusdum burda sagolsunlar konusub yardım ettiler. Simdide doplerde bebeyimin agzı kıpırdamıyor hep acık kendisi uyanık olsada agzını kıpirdatmıyo hic 25 dakka erzinde. Hem ona cok uzuldum hem kocama kocam benim emelyatima göre borca girdi simdide arabasın sattı ise hep taksiyle gidib geliyor cok uzuluyorum iki gundude parası yok kontör alib vatsapa girmeye kendimi cok yalnız hiss ediyorum onunla konusmadıkda. Cok kötu oluyorum az önc çok agladım her sey usdume geliyor sanki kendi akrabalarım beni cok sikisdirdi mutlulugumdan mutlu olmadılar emelyat oldum yumurtalığım cıkarıldı biri gelmedi. Hatta biri kocanın parası var isde derdinde olsa parayı basıb derman buluyor biz öylemiyiz diye hep göz yaaa. Kocam ne hallere dusdu ben evimden didergin teyzemlerde uyku uyuyamıyorum artık deli olucam simdide tum akrabaları vatsapdan blokladım konusmuyorum kimseyle. Ama gucume gidiyo ya benim babam yok yani varda yillardı konusmuyoruz nisanma duyunme gelçedi bile. Annemde hasda hemde oda yok gibi onada kızgın hemde kırgınım kimsem yok anlıyıcanız. Bir kocam var seviyor beni onu kıskanıyorlar isde Sevinc cok şanslı bu cür kocası var evinin her seyi var . Bir. Yılın gelini her sey yapdı kocası evine ezyet cekmesin diye kayınvaldeden ayrı kalıyor. Aslında kayn valdem uvey yani kocamın annesi kucukken ölmus bu kayinvaldemde 7 yildi kayn babamla evli kocamda bende isdemedik bir likde kalmayı ayrı cıktılar. Onlar ama kendi akrabaları. Her seye bir söz buluyorlar isde aff edin uzin oldu ama icim dolu bir kimsem yok konusacak buraua derdimi dökuyorum aff edin nolur. Cok kötu hiss ediyoum usdumde bir bitkinlik var napayım ben nasıl atayım usdumden bunları
1,509,892 soru
24,637,069 cevap
365,542 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın