0 oy
525 göst.
Aile kategorisinde (769 puan) tarafından
Bir kaç kez de eşimden almış izinsiz nasıl böyle bişi yapıyor anlamıyorum eşi her istediğini alıyor eline her ay parada veriyo kırıldım... 

14 Cevaplar

0 oy
(14,168 puan) tarafından
Acaba samimi olduğunuz falan mı düşünüyor nerden buluyor bu yüzü onun aldığını nerden biliyorsun 
(769 puan) tarafından
Dün markete gittim duruyordu para eşinin cebinden de aldığını izinsiz bir şekilde söylüyor eşimde söyledi benden de alıyordu söylemeden diye dün uyumuşum odaya girdiğini kendisi söyledi
(14,168 puan) tarafından
Yapıyor birde yuzsuz bir şekilde söylüyor yani ay burda okuduklarım beni şok ediyor sende ona göre davran çocuk değil ki uyarasın tam tersi uyarirken seni utanırsın
(769 puan) tarafından
Evet söyledim vardı yok diye bilmiyorum dedi bende üstelemedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senden isteseydi keşke cantana izinsiz girip alması hiç hoş değil
(769 puan) tarafından
Kesinlikle öyle isteseydi keşke :((
0 oy
(358 puan) tarafından
Oglumun parasi tabi alacam dedi demekki aklindan
(769 puan) tarafından
Ama hiç hoş değil bilemiyorum
(358 puan) tarafından
Tabiki hos degil hirsizlik oluyor oda malesefki
(769 puan) tarafından
Her istediği alınıyor giysi dolu bazanın altı her ay bir kıyafet falan ihtiyacı falan olsa tamam derim ama ne bileyim ben eşimin cebimden izinsiz tek kuruş almadım daha
0 oy
(5,567 puan) tarafından
Bu cesareti senden almış olabilir.. yoksa insan nasıl alsın ya
(769 puan) tarafından
Bilmiyorum ki çantam aynalı komidinin üzrendeydi öyle birşey aklıma gelmedi hiç
0 oy
(2,574 puan) tarafından
Yani kusura bakma da hırsızlık gibi birşey bu ya ne kadar ayıp 
(769 puan) tarafından
Bencede çok ayıp pek para olmaz bende eşimde kalır eşime lazım olur diye almam bi lkaç TL vardı kızımın kumbarasına atacaktım tam
(2,574 puan) tarafından
Yerin de olsam ağzının payını verirdim canım yoksa arkası gelir durmaz
(769 puan) tarafından
Ya ben onlara neler dedim canım sen işme kızıma bak biz ablamla yaparız çocukla ilgilen sadece diye asla dinlemedi beni bu konuda bile kızına her işi buyurur ama bana bişi demez çocuğa bakıyormuş vs uzun hikaye yani bunuda dinlemez kendisi
0 oy
(935 puan) tarafından
Burda duydukLarmla hergün şoke oLuyrum ya bu resmen hırsızLık töbeeler oLsN daha neLer duyacazz
(935 puan) tarafından
AmiN sen istersn yinede helal et böyle bazı hareketLer çocukluktan geliyor o yüzden doğruyu yanlsı öğretmek gerek çocuklarmıza
(769 puan) tarafından
Kesinlikle öyle canım izinsiz bir çöp dahi alınmaz evlendiğimiz ilk zamanlar bana aldığı yazmayı izinsiz geri almış bende çok sinirlendim geri aldım lafını daahi açmadım yıkamış saklamış yıkadığı yazmaları altına verdim oysa ne istiyorsa
(935 puan) tarafından
Takıntılı bir kadın heralde sohbet arasnda çocugunla konusurken onada laf at işte kimsenin eşyası izinsiz alnmaz bu hırsızlık olur yada ne bileyim cocugun kücükse öyle haberler bul yannda oku yani onu incitmeden ortaya konuşabilirsin emin ol anlar tabi bunu arada hep tekrarla ki anlasn
(769 puan) tarafından
En mantıklısı canım haklısın 18 aylık kızım anlamaz daha sanırsam
(935 puan) tarafından
Anlamaz canm sende annemin komsu varmş gibi öyle konular bul hikaye gibi ders anlat canm
0 oy
(391 puan) tarafından
Bu nasıl bir edepsizlik ya söyle uygun bir dille 
(769 puan) tarafından
Kabul etmeyecek hiçbir zaman kabul etmediler ki şimdi etsinler Allah affetsin bende daha dikkatli yerlere koyarım artık
0 oy
(488 puan) tarafından
Anne istesen zaten veririz niye böyle yapıyorsun ki zaten sizin için varız. Ne verebiliyorsak destek oluruz ama çantaya girmen garip diyebilirsn canım
(769 puan) tarafından
Şöyle düşün canım eşi her aylık ta istediğini alır elinede para veriyor buna rağmen eşinin cebinden de izinsiz alıyor aldığını kendisi söylüyor eşinin cebinden, utanarak söylüyorum kabul etmez iftira atıyorsun vs der tatsızlık çıkar
(488 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
0 oy
tarafından
Çok kötü birşey yani istesin senden neden paranı gizli alıyor ki. Eşinden öyle alıştıysa seni de eşin gibi sanmış olabilir 
(769 puan) tarafından
Bilmiyorum canım olabilir
0 oy
(404 puan) tarafından
Allah Allah o nasıl  birşey hırsızlık resmen o yani koskoca kadın tövbe tövbe 
0 oy
(148 puan) tarafından
Esin uyRsın bence sende paranı sakla 
0 oy
(11,507 puan) tarafından
Bu ne samimiyettir ne Baska birsey bunun tek acıklaması hırsızlıktır. 7nsenelik evliyim ne bu yasıma kadar öz ve öz anamın cantasına elimi sokmusumdur nede 7 senelik kocamın cebine elimi soktum. Bunun tek karsılıgı hırsızlık. Okuyunca tuylerim diken diken oldu
0 oy
(12,279 puan) tarafından

Kaynanan hırsız o zaman bacım gözün u 4 açacak sin 

Bugün para alan yarın başka birşey alır:unsure:

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 454 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (655 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 443 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,056 puan) tarafından soruldu
0 oy