Herkes evini göstermek için paylaşmışsın evde bir dağınıklık yok diye yazmış çoğunlukla. Benimevde çocuk olmadığı halde bu şekilde daha içler acısı bana göre tek başıma odalarda mutfakta savaş çıkmış gibi . Hasta olmasam 2 günde bir evimi temizlerim. Siler supururum dipten köşeden olmasada. 1 saatlik işi var demissiniz ev için halen işim bitmedi eşimle koronadan supheleniyoruz diye dezenfekte ediyorum. Sirkeli suyla yerleri sildim toz suyuna sirke döktüm kapıların tutma yerlerini özellikle sirkeyle temizledim. Ev şuan öyle bir sirke kokuyordu anlatamam . 1 saatlik iş olsaydı keşke sizin deyiminizle ..
Ayrıca post açma sebebim kimseye cevap veremedim temizlikten dolayı. Açma sebebim şu ki amacım evi göstermek olsaydı tertemiz yapar öyle resim atardım kızlar evim nasil eşyalarım nasıl diyede bir post açardım ozaman haklısınız derdim gösteriş olsun diye attım derdim ama gerçekten ilk defa bu kadar evim pislik içinde bu halde paylaşmak istedim
Birde banyoda ki yılbaşı çam ağacının ne işi var denmiş toz içindeydi suya tuttum direk tek tek silemem uzun sürer diye süzülsün diye koydum oraya
Yinede yorumlarınız için teşekkürler ...