0 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Ben yıkarım şahsen ama kendisi izin vermiyor siz yıkar mısınız ?

33 Cevaplar

+3 oy
(1,151 puan) tarafından
Rabbim el vermiş kendi ihtiyacını gidersin diye. Ne o benimkini yıkasın ne de ben onunkini. Rabbim o güne düşürmesin. Fuzuli olarak da seviyorum diye yıkamam şahsen. Sevgim sonsuz ama yapmam o da böyle bişey istemez zaten
tarafından
içimden geçenleri yazmışsın
-Reklam-
+2 oy
(2,128 puan) tarafından
Yıkarım öperim bile kurban olurum ona oda benimkini yıkar en büyük destekcim canım eşim gidiyimde öpim bari
tarafından
Hahaha gaza geldi hatun öp bari :) :)
(2,128 puan) tarafından
Hemde nasıl :)
+1 oy
(51,514 puan) tarafından
hasta olur yıkarım da eli ayagi tutarken de ese hizmetin suyunu cikarmamak lazim 
0 oy
(970 puan) tarafından

Duruma bağlı:D

0 oy
tarafından
Yıkarım tabii seve seve hem aynı şekilde oda benimkini yıkar eminim 
0 oy
(102 puan) tarafından
Kaynatamin bile yikadim...
(535 puan) tarafından
Neden
(4,038 puan) tarafından
Yuh ya yatalak falan mj
(102 puan) tarafından
Kocam gelinin ayaklarni yikar dedi..Askim yikarmisin dedi yikadim
(4,038 puan) tarafından
Ellerim ağrıyor deseydin hayret bişey ne alaka gerçekten ben bı kere su getirmemiştir olay olmuştu ama o günden sonra bir daha benden istemedi evde 15 kişi var gelin bana su getirmedi oldu. Koleyiz çünkü
(102 puan) tarafından
Derinci bi insanimdir..Herseyin altinda bisey ararim..Bunda hicbisey aramadim yikadim gitti
0 oy
tarafından
Hasta değilse yikamam ama hastaysa bana muhtacsa yıkarım yada cnm isterse yıkarım o anki duruma bağlı 
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Kendi yapmasina engel bir rahatsizligi yoksa neden yikayayim ki
0 oy
(190 puan) tarafından
Babamın ayaklarını yıkamıştım eşiminkinide yıkarım 
0 oy
tarafından
O ayaklar bize bakmak için yoruluyor ağrıyor tabiki de yıkarım eşim bana Rabbimin emaneti yuvamın direği tiksinmem
0 oy
(219 puan) tarafından

Bazen ayaklarına sıcak basıyor Bi soğuk suyla ovcalasan diyor yapıyorum yıkama mı istese seve seve yıkarımda <3

0 oy
(6,335 puan) tarafından
Yıkarim yikadim da suyunu sabunu atarim icine legenin surterimde afedersin aksama kadar elin isinde ayakta benim oglu icin duruyor ewe gelince ayaklarinin alti sisiyor ellerinde kesikler olabiliyor tirnaklari batiyor bazen onlari kesip torpuluyorum bile hic gocunmuyorum ki ben ondan raziyim Allah ta ondan razi olsun ❤
(1,585 puan) tarafından
Taktir ettim seni valla aynı şeyleri düşünüyoruz
(6,335 puan) tarafından
❤❤❤❤❤
0 oy
(1,416 puan) tarafından
Yıkarım niye yikamim ki kocaya hizmet sevaptır sevaptan mahrum kalmamak lazım 
0 oy
(4,988 puan) tarafından
Yikarim ve tirnaklarini da ben keserim solak oldugu icin hep kanatir aci cekmesini istemedigim icin ben keserim 
0 oy
tarafından
Bi rahatsizligi olmadigi surece yikamam
0 oy
(2,635 puan) tarafından
Yıkamam :D Zorunlu olmadıkça yani :D 
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Kurban olurum onu Yaradana bizim bi dediğimizi iki etmeyen en iyi şekilde yaşatmaya çalışan adamın ayaklarını yıkamaktan gocunmam keyf alırım yıkarım tabikide diğer yarım o benim ❤️
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Kız ben ona bebek gibi bakıyorum yıkarım tabiiiiii. Kurban olsun karısı onaaa. O benim koca bebeğim. Bende aynı şekilde onun. Ufacık hastalansam etrafımda pervane kucağında çoooook taşıdı beni hastayken hakkını hiç ödeyemem onun bak aşka geldim yine :)
0 oy
tarafından
Tabiki yikamam ama hastalık olur bişey olur Allah korusun o zman ayrı tabi
0 oy
(7,485 puan) tarafından

istese yikarim tabi canim. bazen icimden yikamak geliyor aksam diyorum gelsin yaparim diye  sonra neyse bide buna alışmasın diyorum vazgeciyorum:D ama dedigim gibi kendjsi isterse seve seve yikarim

İlgili bir soru bulunamadı

409,310 soru

12,302,150 cevap

38,470 kullanıcı

Kategoriler

...