0 oy
521 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Tam bebeğimi yatırıyorum çıt sesine kalkan bir çocuk kendim parmak ucuyla yuruyom dalana kadar yerine koyuyorum eşim yorganı alıyor pat o tarafa pat o tarafa kaldırıyorum biraz ver bu tarafa üstüme orteyim diye soğuk evimiz onada laf ediyor otuz bin kez uyardım sabahları tamam diyor gece hatırlamıyorum diyor gene aynı insan hep aynı ssatte yaparmı uyuttum yerine koydum çocuk uyuyordu gene kaldırdı ya ne bu yorgan

7 Cevaplar

+4 oy
(25,196 puan) tarafından
Kendine dert arama başka yorgan al ve uyu :)) 
tarafından
Kız öyle de sorun bende değilim ses yapıyor kut oraya atıyor ses kut buraya atıyor ses ben ortmesemde olur yorgani da ses sıkıntı
-Reklam-
+1 oy
(912 puan) tarafından

Biz ayri yorganla yatiyoruz ohh cok rahat herkes istedigi gibi kullaniyor tavsiye ederim :) hem ozaman cekip seste cikartamaz belki

tarafından
Deniycem artık valla bı insan yorganla bukadar savaş vermez deli oldum :D
(912 puan) tarafından
Dene biz hic tek yorganla yatamadik 4yillik evliyiz :)
tarafından
Bebeğim olmadan önce rahattik canım sorun yoktu doğruya doğru ama şuan 5 aydır öldürdü o yorgan beni sizin kide bı huy bende artık yapamıyorum:)
(912 puan) tarafından
Esim cok takintili canim ilk zamanlar bn istemedim ama sonra bu rahata alistim o istesede artik bn istemem :) cocugun odasini ayirana kadar dene bi sonra yine tek yorgana gecersiniz
tarafından
Öyle yapacam kuzum sabah ilk iş yeni yorgan daha çıkarmak olucak tavsiyen için teşekkür ederim
(912 puan) tarafından
Rica ederim canim. İyi geceler.
tarafından
İyi geceler :)
+1 oy
tarafından
Sende üstüne battaniye al yat ben öyle yapıyorum çift kişilik yorgan eşimle bana yetmiyor ben ayrı battaniye alıyorum 
tarafından
Onu yaparım canım da ses yapıyor eşim devamlı yorganla bı savaşı var yoksa ortmesemde olur ama
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Aynı yatakta iki ayrı yorganla yatıyoruz başka çözm bulamdık :)
tarafından
Bugün deniycem bende bakalım inşallah ses çıkarmaz
0 oy
(7,126 puan) tarafından
Biz 2 yorgan birde oglum ustune ince bisey atiyoruz toplam 3 tane seyle yatiyoruz bi yatakta sende ayri yorgan al
tarafından
Ayrı yorgsn alırım ama ses çok çıkarıyor ben ortmesemde olur yorgani kendi haline bırakınca da kut pat yorgan ortada
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Sabah sabah g7ldrdün ya vallahi otuz binkez benimkide ise gitmek icin kalkar terlik giyer pat pat pat pat oglum uyanio sonra pantolun giyer cattt kemerin sesii gelde delirme yahu
tarafından
Hahah bbnkide öyle kız çocuğu ytryom TV ses kpt biraz TM der açar  çocuk uyanır bidaga salarım gece kackre derim ses ks
tarafından
Onu hiç demedim bile :D
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Başka yorgan mi yok kız ayrı ört adam demekki öyle uyuyor 
tarafından
Kız benim örtmem sorun değil adam savaş veriyor yorganla ellemesem bile pat kut oraya oraya atıyor yorganı

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 258 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 323 göst.
22 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde yunleyayca (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 980 göst.
21 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Dln (2,587 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 421 göst.