0 oy
732 göst.
Diğer kategorisinde (6,088 puan) tarafından
3 aylık oldık doğum yaptgm zaman hanı  koluma takan şey adım soyadım yazyor onu sakladım göbek bağı zıbın küçüklmüştü hiç yıkamadm kokusu halen var bıde tırnaklarını ilkez kestık bugun sakladım hatıra kalsn büyünce görür inşşalah ♥️♥️siz ne sakladnz hiç

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Takvimi konunun bilekligi göbek kordonu saçı ilk tırnagı ilk kıyafeti ayak izi 
(6,088 puan) tarafından
Ayak izi hastane veryor dımı bzedede karta var:) :)
-Reklam-
0 oy
(580 puan) tarafından
Saçını saklıyorum bide bitek emzik tuttu 8 aylık oldu yeni emzğe alıştırmam 1 hafta sürdü sinirimden o emzği saklıyorum :) göbek bağını atamadım bir kutuda o duruyor bide kıyafet :) ben çıkarken kolumda isimlik filan kalmamıştı :D
(6,088 puan) tarafından
Yaa :) emzık kızım tutmadı tutmuyor vala
0 oy
tarafından

Ayyy :(aklima ilk goydigi kiyaferi yikamadan saklamak hic gelmedi oh no!!! Cok uzgunummm

(6,088 puan) tarafından
Bnm de yaa şapkasına braz kan demştı hata saklayacaktmda pek kıyafeti olamdıgu için mecbur yıkadım gydrdm oyle
0 oy
(2,623 puan) tarafından
İlk hatırası testimiz emzik oyuncak kıyafet  ultrason fotolari
(6,088 puan) tarafından
Ben dede kan testı poztf olan var normal test yapmadım hiç :)
0 oy
(5,571 puan) tarafından
Bende senin gibi kolum da ki bilekliği sakladım.  Prens oğlum diye zıbın yaptırmıştım onu sakladım 
(6,088 puan) tarafından
Biz hiç yazılı bişey alamadk ya:(
0 oy
tarafından
Saçı göbek bağı ultrason fotoları bilekligi emziği 
(6,088 puan) tarafından
Ne guzel herkesın bebeği emzk tutyor bnm ki hiç tutmadı
0 oy
tarafından
Saç tırnak  hastane bilekliği kıyafetleri ve her numara bezinden 1 tane sadece püremetüre olanı saklamamışım
(6,088 puan) tarafından
Ayy maşşalah bzde 3 aylık sen normal doğum yptn yoksa sezeryan
tarafından
Normal doğum yaptım açılmam vardı aslında birazda doğurmak için doğurttu doktor daha karnım falan yulardaymış ebe daha var demesine rağmen kesikle aldılar doktorda yukardan baskı yaptı ebe kendi aldı
(6,088 puan) tarafından
Bnde normal doğum açılmam var dı 3 santım bebek baya aşağıda ydı sunı sancı verdıler 4 saate doğum yaptm bnada ebe bastrdı mıdem e ıkıanmıyordum
tarafından
Aklıma geldikçe hala daha geriliyorum hamileliğim ve doğumum çok kötü geçti hamilelik sürecinin kötü geçmesinde en büyük pay özeldeki doktorumdaydı aynı şeyleri yaşamamak için çocuk istemiyorum artık
(6,088 puan) tarafından
Vala doğum yaptm tam dikiş atyor du doktor daha getrcenmi dedı asla getrmem dyordum ama kızıma bı kardeş getrmek isterım braz buyısn napim mecbur eşim dyor 5 6 çoçuk yuhh bda zor hani durumumuzda yok hamilelikte bnde zorlanırdım birgun um normal geçmiyrdu vlaa
0 oy
(180 puan) tarafından

Saçı. Tırnakları. Ultroson kağıtlarının hepsi. Ilk gebelik testim pozitif çıkan. Göbek bağı. Nst kağıtlarım bileklik felan hepsi duruyor :)) bide ilk bezini zibini felan 

(6,088 puan) tarafından
Kakalı mı sakladın yoksa temız olandanmı sakladın:) :)
(180 puan) tarafından
Temiz tabiki canım ilk aldığımız bez:)
0 oy
(9,619 puan) tarafından

Ultrason fotografları 

Eldivenleri

Emziği

Küçük biberonu

Göbek bağı 

Ilk giydirdiğim takım 

Doğduktan sonra giydiği çoraplar 

Minnoş ayakkabıları 

Doğduktan sonra bilgilerinin ve ayak izinin olduğu kart

Ilk bezinden bi tane ama tabi temizinden ☺☺

Hastanede o koluna takılan bileklik şeysi benimki de duruyo 

Hatta yaptığım gebelik testi bile duruyo hala ☺☺ 
(6,088 puan) tarafından
Ayy maşalh hepsş bndede var bez saklamadm hiç baya bez değiştrdık :) :) emzk de tutmadı zaten gebelk testı de kan testı var ya o evde
(9,619 puan) tarafından
Olsun canım seninde ileride gostermek için baya biriktirdigin şeyler varmış ☺ bende bütün yapılan testleri tahlil sonuçlarını hepsini dosyaya koydum saklıyorum yani hamileyken yapılanlar varya onlar sonra detaylı ultrasonda video olarak çekmişlerdi onuda saklıyorum anne karnında nasıl hareketliydi onuda büyüdüğünde izletirim ☺ bunlar bile çok güzel şeyler Allahım isteyen olması için çabalayan kimsenin kucağını boş bırakmasın doğurucak olanları da bi avazda kurtarsın inşallah ❤
(6,088 puan) tarafından
Amın Amin bndede o sidi var :)
0 oy
(5,939 puan) tarafından
Kızım 4 aylık gebelik testini , ultrason kağıtları , doğum da takılan bileklikler , ve saçını sakladım göbek bağını gömdük o yüzden saklayamadım
(6,088 puan) tarafından
Vala eskiden okul bahçelerine atarlarmş
(5,939 puan) tarafından
Ewet öyleymiş  bizde  üniversiteye gömdük  çok  saklamak istedim  annem  olmaz  dedi  şimdi  diyorum  keşke  dinlemeseydim pisman oldum

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 710 göst.
0 oy
8 cevap 537 göst.
0 oy
3 cevap 86 göst.
0 oy
11 cevap 432 göst.
11 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,836 soru

12,429,534 cevap