0 oy
372 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Çamaşırlarınızda yumuşatıcı kokusu daha uzun süre kalsın diye yaptıgınz özel bişey var mı temızlık hakkında fıkır edinelim birbirimizden 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Evin içinde kurutuyorum :)) bir de son durulama suyuna ekliyorum. Parfümlü yumuşatıcılar çok güzel kokuyor

tarafından
Bide ben evın içinde çamaşır kurutamıyorum ya rutubet oluyor kötü kokuyor
tarafından
Evet tabii.
tarafından
Hayır pencereyi açacaksın. Odanın kapısı da açık olsun kokmuyor hiç
tarafından
Teşekkür ederim canım
(762 puan) tarafından
Bende oyle yapıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Makineyi yumuşatıcıyı alınca bekletmeye alıyorm yarım saat bekletip öyle açıyorm bekleme tuşunu
(2,014 puan) tarafından
Makinenin yumuşatıcı alma kısmına geldiğini nasıl anlıyorsunuz bende öğreneyim :)
tarafından
Her makına farklı olur galıba yumuşatıcı alma zamanı
tarafından
Canm ben dakikasını aklımda tutuyorm yumuşatıcı bölümünü benim makinem 18. Dakikada alıyor mesela her zaman aynı programdada yıkarm o yüzden kolay oluyo benm için
(1,336 puan) tarafından
Yaa mantikli bende deneyicem :)
tarafından
Yapın yapın :)
0 oy
tarafından
Yumos lilyum kullanıyorum camasirlardan çıkmıyor kokusu dışarıda seriyorum markaya göre de degisiyordur
0 oy
tarafından
Genelde 17 dkaika kala koyuyorum makinaya 
tarafından
Benım makınam eski dakıka yazmıyor teşekkür ederim
tarafından
Bitmesine yakın köy yada ilk suyu alıyor ya ondan snra koykoy
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(5,254 puan) tarafından
Camasirlarda kullanmiyorum, perdelerde kullaniyorum sadece viking beyaz olani oneririm kokusu uzun sure kaliyo
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Son durulama suyuna koyuyorum bide akşam seriyorum çamaşırları ozaman kalıcı oluyor kokusu
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Makineye az camasir at fazla kiyafet olunca kokmuyor. Tabi kullandigin yumosda onenli
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Dışarı aşınca çıkıyor üzerinden sulandırıp yikayip kuruduktan sonra üzerine sık canım o zmn kalır üstünde
0 oy
(487 puan) tarafından
En başından koyarım açık balkonda kuruturum buna rağmen balkondan içeriye kadar kokusu geliyor :) bimde bulut yumuşatıcı var canım uygun diye yazlık için almıştım vazgeçilmezim oldu.hem çok daha uygun hemde kalıcı kışın yikadigim hırkalar bile su an meydana çıkınca hala mis gibi kokuyor:)
tarafından
Hangi rengini kullanıyn cnm
(487 puan) tarafından
Ben pembesini alıyorum cnm diğerlerini hiç denemedim tutturmusken pembeden gidiyorum memnunum
tarafından
Bnde hep pembesini alıyorm cnm aceba dedim başka rengindenmi memnun kaldn o yüzden sordm çok sağol cnm
0 oy
tarafından
Kuzum yumos pembe kullaniyorum ❤️☺️ hic bir sey yapmama gerek kalmiyor .Bir ya da bir bucuk kapakla misler gibi kokuyor ☺️❤️

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 217 göst.
27 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Bitanecikoglum (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 324 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ipek94 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 392 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 455 göst.