Suan sen meleksin canim o kadar guzelsinki icindeki melek senide meleklestiriyor hepimiz degisiyoruz hamilelikte yuzumuz falan lekeleniyor kilo aliyoruz ama bunlar dogumdan sonra gececek seyler takma sen etrafindakileri zayif kalirsin neden zayifsin bebegin kucuk olcak kilo alirsin neden bu kadar kilo aldin derler sen kendine bos insanlar yuzunden sitres werme ..tum hamile kadinlar dunyanin en guzel kadinlarii
Her konuşana neden kulak asiyorsun ki cnm benm bir sürü insan çocuk istiyor ama olmuyor Allah sna bu mucizeyi vermiş doğacagi günü düşün minnak bişey sana anne diyecek bunları düşün hiç kendini üzme hamilelik de bnde boyum uzun ve kilo da aldım ama hiç umrumda değil çünkü içimde insan var ya Allahın bna bir lütfu neden takiyim snde takma tatlım
Bana da diyorlar çok kilo almışsın diye. Alacam tabi çünkü ben HAMİLEYİM diyorum konu kapanıyor. Sen milletin gözü önünde moralini bozarsan daha çok üzerine gelirler. Kafaya takmamayı beceremiyorsan takmıyormuş gibi yap en azından. Unutma ki bu sadece 9 aylık bir serüven. Sonrasında her şey yine senin elinde. Başarabilirsin
aynen beni anlatmışsın canim Allah'tan senin boyun var ben 1.60boyum top gibi olmusum
Sana öyle diyenleri ez geç onlara mı kalmış senin görüntün hakkında yorum yapmak. Hiç tavize verme yapıştır cevabı. Dengesiz insanlar.
bana da topalak diyolardi dogumdan uc hafta icinde aldigim tum kiloyu verdim bebekle ugrasirken. hamileligimde her denileni taksaydim kafayi yerdim . ne olursak olalim catlaklarimizla kilolarimizla biz anneyiz annelik oyle siradan bisi degil asla takma kafana hepsi geliyo geciyo :)
1,508,322 soru
24,617,195 cevap
364,414 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın